MATCH: Luleå HF – Frölunda HC

 SPELTIPS: Under 4,5

 SPELSTOPP: 19:00

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888Sport

 Odds:

1,90
SPELA NU

Idag kan serietvåan Luleå behöva tacka för sig. Vill man förlänga säsongen och ha en chans att gå till semifinal krävs vinst i kvällens match hemma i Coop Norrbotten Arena. Huruvida det blir det eller inte ger jag mig inte in på, men det mesta lutar åt en målsnål tillställning. 

Efter 3-4-resultatet i den första matchen har matchserien mellan Luleå och Frölunda varit, kanske inte helt oväntat, en målsnål historia. Lagen var båda starka bakåt under grundserien, och därför är det väl kanske inte så konstigt att de tre senaste matcherna har slutat med högst fyra mål. 2-0, 3-1 och 3-0.

Efter en stabil hemmaseger för Frölunda senast, där tredje målet för övrigt satt långt inne (vilket talar för underspelet), ska det bli kul att se vilken typ av match vi får se ikväll nu när göteborgarna kan avgöra matchserien. Jag gissar på ett Luleå som inte vill blotta sig allt för mycket hemåt, samtidigt som Frölunda säkert gärna avgör direkt trots att man har två chanser till på sig att vinna matchserien. Resultatmässigt blir det nog därför en lika tillknäppt match som innan.

Senast hade lagen bara 19 och 18 skott var – då är det inte så konstigt att det inte blir fler mål. En bra målvakt släpper inte in mer än två mål på 20 skott, Johan Mattsson och Joel Lassinantti oftast färre än så. Det betyder att det kommer krävas uppemot 60 skott lagen emellan för att kvällens match ska sluta över linan. Det händer inte.

Jag spelar Under 4.5 mål till 1,90 hos 888Sport med 3/5 units.

Speltips: Under 4,5 mål

Jag spelar Under 4,5 mål under ordinarie tid för att:

  • Senaste tre matcherna har innehållit två, tre och fyra mål.

  • Luleå riskerar att åka ur, och kan inte blotta sig bakåt

  • Två defensivt duktiga lag

  • De inledande matcherna har innehållit få skott, vilket skapar få målchanser

Rygga Under 4,5 mål till 1,90 hos 888Sport!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
alexander@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här