Här presenterar vi spelschemat för NHL under säsongen 2023/2024. Under perioden oktober till april kommer de 32 klubbarna att spela hela 82 matcher vardera, där målet är att ta sig vidare till ligans stora slutspel. Samtliga tider i spelschemat är angivna i svensk tid och du kan streama alla matcher ifrån ligan hos Viaplay.

Spelschema NHL 2023/2024

Los Angeles Kings - Minnesota Wild
Edmonton Oilers - San Jose Sharks
Boston Bruins - Ottawa Senators
Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes
Montreal Canadiens - Detroit Red Wings
Philadelphia Flyers - Washington Capitals
Florida Panthers - Toronto Maple Leafs
Winnipeg Jets - Seattle Kraken
Vancouver Canucks - Calgary Flames
Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks
New York Islanders - Pittsburgh Penguins
Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs
Dallas Stars - St. Louis Blues
Arizona Coyotes - Edmonton Oilers
Minnesota Wild - Seattle Kraken
Winnipeg Jets - Vancouver Canucks
Calgary Flames - San Jose Sharks
Colorado Avalanche - Edmonton Oilers
Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks
Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks
Carolina Hurricanes - New York Islanders

För den som tycker om att följa lagen i den amerikanska ligan finns det nästan alltid en aktuell match att följa. Det är mycket sällan som spelschemat ekar tomt och en stor anledning till detta är den enorma mängd matcher som spelas under en säsong.

Då Nordamerika befinner sig i helt andra tidszoner än Sverige spelas matcherna i NHL ofta på obekväma tider för de svenska fansen. Dessutom har landet flera olika tidszoner, vilket gör att tiderna kan skilja sig åt beroende på var i landet matchen spelas. I vårt spelschema har vi tagit hänsyn till detta och presenterat samtliga matcher i svensk tid, så att du själv inte behöver räkna ut någon tidsskillnad för när just ditt lag ställer sig på isen.

Under säsongen kan det hända att utvalda matcher visas i de vanliga TV-kanalerna och då är det MTG:s kanaler som det handlar om. Det brukar främst vara matcherna i slutspelet som visas här, men det kan ibland hända att andra spännande möten sänds.