fbpx

Speltips ishockey

Hem/Speltips ishockey
Speltips ishockey2019-12-20T10:57:52+01:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

Två snabba Speltips

  • Matchstart: 20/12 19.00 | Vita Hästen – Björköven  | 2 | 2.05 ComeOn |

  • Matchstart: 21/12 19.00 | Buffalo – Los Angeles Kings  | Spel: 1 | 1.95 888sport |

Senaste speltipsen för ishockey

VISA FLER NYHETER

Kampanjer & Erbjudanden

VISA FLER NYHETER

I ishockeyns värld finns det dagligen matcher i de olika ligorna att följa och även spela på. För den som är intresserad av detta finns det massvis av speltips som man kan ta del av, allt för att underlätta när man ska bestämma hur man ska lägga sina spel. Rekarna är baserade på en mängd olika saker som kan ha inverkan på hur det kan komma att gå för de olika lagen.

Speltips – som spelvärde, inspiration och information

På den här sidan kommer vi att samla alla våra betting tips för de stora hockeyligorna i världen. Med hjälp av dessa texter hoppas vi kunna göra det enklare för dig att besluta dig för vilken match som är värd att spela på. Texterna kan vara av intresse även för den som inte väljer att spela på matchen, utan endast vill få koll på hur det går för det lag som man håller på. För dig som söker efter speltips hockey VM hittar du dessa på VMhockey.se.

Spelobjekt i ishockeyns värld

I och med den enorma mängden ligor och lag som finns inom sporten, finns det en mängd olika saker att spela på. Det absolut vanligaste är att satsa på någon av de matcher som spelas under dagen, men man kan även blicka längre fram än så. Till exempel finns det odds för vilket lag som slutligen kommer att vinna den pågående säsongen, eller ett pågående möte i flera matcher mellan två lag.

När det gäller längre spel som dessa kan det långt i förväg vara svårt att avgöra hur man lägger sitt spel allra bäst. Här brukar oddsen baseras mycket på tidigare meriter, vilket inte behöver vara detsamma som lagets aktuella formkurva. I och med detta finns det chans att hitta spel med riktigt höga odds som vid ett utfall ger en rejäl vinst.

De flesta väljer att spela på en match med lag som de vanligtvis brukar följa, men detta är ingenting som man måste vara låst vid. I vissa fall är chanserna till vinst större om du tittar på helt andra lag som ställs mot varandra. Detta kan i sin tur öka underhållningsvärdet för matchen även fast att inte just ditt lag står på isen.

Live odds och boostade spel

Då ishockey är en sport där det kan svänga rejält under en match är det här mycket populärt att spela på live odds, som finns tillgängliga under matchens gång. Oddsen för dessa spel förändras kontinuerligt utifrån hur de respektive lagen presterar, vilket gör att det gäller att hitta rätt läge för när man placera sitt spel.

Ibland kan ett speltips bestå av ett specialerbjudande, där ett odds är extra högt och som man tar del av en viss kampanj. Detta brukar kallas för boostade odds och ger en unik chans till en stor vinst. Samtidigt måste man här vara noggrann med att läsa villkoren som gäller kring omsättningskrav eller insättningskrav.

Tänk på att våra rekar inte garanterar en vinst, utan endast är ett förslag på hur man kan satsa sina pengar. Att spela på en match innebär alltid en risk att förlora sina pengar, vilket man bör ha med sig i åtanke.