Speltips ishockey

Hem/Speltips ishockey
Speltips ishockey2020-03-11T14:40:11+01:00

Hockeyresultat.se Àr Sveriges enda betting community som enbart Àr inriktad pÄ hockey, gÄ gÀrna med i vÄr grupp pÄ Facebook . Vi ger dig tips pÄ kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

TvÄ snabba Speltips

  • Matchstart: 22/2 18.00 | Leksand – Oskarshamn | 2 | 3.15 ComeOn |

  • Matchstart: 21/2 15.15 | BrynĂ€s – Frölunda | Spel: 2 | 2.30 888sport |

Senaste speltipsen för ishockey

VISA FLER NYHETER

Kampanjer & Erbjudanden

VISA FLER NYHETER

I ishockeyns vÀrld finns det dagligen matcher i de olika ligorna att följa och Àven spela pÄ. För den som Àr intresserad av detta finns det massvis av speltips som man kan ta del av, allt för att underlÀtta nÀr man ska bestÀmma hur man ska lÀgga sina spel. Rekarna Àr baserade pÄ en mÀngd olika saker som kan ha inverkan pÄ hur det kan komma att gÄ för de olika lagen.

Speltips – som spelvĂ€rde, inspiration och information

PÄ den hÀr sidan kommer vi att samla alla vÄra betting tips för de stora hockeyligorna i vÀrlden. Med hjÀlp av dessa texter hoppas vi kunna göra det enklare för dig att besluta dig för vilken match som Àr vÀrd att spela pÄ. Texterna kan vara av intresse Àven för den som inte vÀljer att spela pÄ matchen, utan endast vill fÄ koll pÄ hur det gÄr för det lag som man hÄller pÄ. För dig som söker efter speltips hockey VM hittar du dessa pÄ VMhockey.se.

Spel och betting ska i första hand vara ett roligt och ge en extra krydda till matcherna. Det Àr i Àrlighetens namn oerhört svÄrt att gÄ plus i lÀngden, och spelbolagen kommer alltid ha oddsen pÄ sin sida. DÀrför Àr det viktigt att aldrig spela för mer pengar Àn vad man har rÄd att förlora. PÄ sÄ sÀtt blir betting ett roligt sÀtt att ge extra nerv till en avslagen match i grundserien, utan att man för den delen behöver ha Ängest över att potentiellt förlora pengar som egentligen borde gÄ till nÄgot annat.

Hur sÀtter spelbolagen sina odds?
En mer rĂ€ttvis beskrivning av ett odds Ă€r “sannolikhet”, vilket Ă€r viktigt att veta som spelare. Bakom varje spel och odds finns en sannolikhet att ett scenario intrĂ€ffar, och denna sannolikhet representeras av ett odds. Problemet för oss spelare Ă€r att spelbolagen kommer alltid ge oss spelare ett sĂ€mre odds Ă€n vad sannolikheten egentligen Ă€r. Detta gör de för att vara lönsamma i lĂ€ngden, annars hade det inte funnits nĂ„gra spelbolag dĂ„ alla hade gĂ„tt i konkurs. Alla spelbolag tar ut lite extra – en marginal – som skyddar dem mot osĂ€kerheten i samband med att förutsĂ€ga framtida hĂ€ndelser.

Exempel: Liverpool har varit helt överlÀgsna i Premier League hittills i Är, och nÀr de möter bottenlaget West Ham pÄ hemmaplan erbjuder spelbolaget oddset 1.25, vilket procentuellt sett innebÀr att Liverpool förlorar eller kryssar 1 av 4 matcher mot West Ham. Detta stÀmmer dock inte, eftersom spelbolagens marginal inte Àr inrÀknat. Det rÀttvisa oddset utan marginal ligger sannolikt runt 1.33, vilket betyder att Liverpool förlorar eller kryssar i 1 av 3 matcher. Om vi förutsÀtter att spelbolaget Àr pÄlÀsta och har satt rÀtt oddset i förhÄllande till sannolikheten betyder detta att spelbolagen har den positiva edgen.

Edge
En positiv edge betyder att över tid kommer antingen spelbolagen eller spelaren procentuellt sett att vinna, den lÄngsiktiga vinnaren Àr den som har positiv edge. För att bli en vinnande spelare över tid krÀvs det att ha en positiv edge gentemot spelbolagen. Detta uppnÄs enklast genom att ha information som odds-marknaden inte kÀnner till, vilket ger spelaren en klar fördel. Spelbolagen Àr oftast otroligt bra pÄlÀsta, vilket gör det oerhört svÄrt att hitta en edge i de stora ligorna dÀr spelbolagens experter har tillgÄng till samma information som du som spelare har. Risken Àr att spelbolagen faktiskt har bÀttre koll Àn dig som spelare, dÄ spelbolagens oddssÀttare har som heltidsjobb att lÀsa pÄ och förbereda sig, för att sÀtta det allra mest rÀttvisa oddsen. DÀrför Àr det allra lÀttast att hitta en edge i de mindre ligorna, helst i lokala serier dÀr du som lokalbo faktiskt har mer insyn Àn spelbolagen.

Exempel: Spelbolaget har satt oddset 2.00 pĂ„ att VĂ€sby ska vinna mot Hammarby i Hockeyettan Östra. Rent procentuellt betyder oddset 2.00 att VĂ€sby kommer att vinna i 50% av matcherna. Du som spelare har kĂ€nningar inom laget och fĂ„tt veta att Hammarbys tre bĂ€sta spelare har insjuknat bara timmar innan matchstart. Nu har du information som spelbolagen inte har, och detta Ă€r Ă€nnu inte inprisat i oddset. VĂ€sby har helt plötsligt mycket större chans att vinna matchen, och en rĂ€ttvis procentsats kanske nu Ă€r 60-40 i VĂ€sbys favör. Detta innebĂ€r att du som spelare nu har en 10% edge gentemot spelbolagen, och det finns ordentligt spelvĂ€rde pĂ„ VĂ€sby till oddset 2.00.

Spelobjekt i ishockeyns vÀrld

I och med den enorma mÀngden ligor och lag som finns inom sporten, finns det en mÀngd olika saker att spela pÄ. Det absolut vanligaste Àr att satsa pÄ nÄgon av de matcher som spelas under dagen, men man kan Àven blicka lÀngre fram Àn sÄ. Till exempel finns det odds för vilket lag som slutligen kommer att vinna den pÄgÄende sÀsongen, eller ett pÄgÄende möte i flera matcher mellan tvÄ lag.

NÀr det gÀller lÀngre spel som dessa kan det lÄngt i förvÀg vara svÄrt att avgöra hur man lÀgger sitt spel allra bÀst. HÀr brukar oddsen baseras mycket pÄ tidigare meriter, vilket inte behöver vara detsamma som lagets aktuella formkurva. I och med detta finns det chans att hitta spel med riktigt höga odds som vid ett utfall ger en rejÀl vinst.

De flesta vÀljer att spela pÄ en match med lag som de vanligtvis brukar följa, men detta Àr ingenting som man mÄste vara lÄst vid. I vissa fall Àr chanserna till vinst större om du tittar pÄ helt andra lag som stÀlls mot varandra. Detta kan i sin tur öka underhÄllningsvÀrdet för matchen Àven fast att inte just ditt lag stÄr pÄ isen.

Live odds och boostade spel

DÄ ishockey Àr en sport dÀr det kan svÀnga rejÀlt under en match Àr det hÀr mycket populÀrt att spela pÄ live odds, som finns tillgÀngliga under matchens gÄng. Oddsen för dessa spel förÀndras kontinuerligt utifrÄn hur de respektive lagen presterar, vilket gör att det gÀller att hitta rÀtt lÀge för nÀr man placera sitt spel.

Ibland kan ett speltips bestÄ av ett specialerbjudande, dÀr ett odds Àr extra högt och som man tar del av en viss kampanj. Detta brukar kallas för boostade odds och ger en unik chans till en stor vinst. Samtidigt mÄste man hÀr vara noggrann med att lÀsa villkoren som gÀller kring omsÀttningskrav eller insÀttningskrav.

TÀnk pÄ att vÄra rekar inte garanterar en vinst, utan endast Àr ett förslag pÄ hur man kan satsa sina pengar. Att spela pÄ en match innebÀr alltid en risk att förlora sina pengar, vilket man bör ha med sig i Ätanke.