fbpx

Speltips NHL – De bästa betting tipsen för NHL

Hem/Speltips NHL – De bästa betting tipsen för NHL
Speltips NHL – De bästa betting tipsen för NHL2019-09-27T13:42:07+02:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

National Hockey League är den största ishockeyligan i världen, där de absolut största stjärnorna gör upp mot varandra. Efter att grundserien är över gör de främsta lagen upp i Stanley Cup där en av de tyngsta titlarna står på spel. Under säsongen finns det en mängd intressanta spelobjekt i ligan och för den som är intresserad av att spela på dessa samlar vi här rekar för de hetaste matcherna i NHL.

Senaste speltipsen för NHL

VISA FLER NYHETER

Kampanjer & Erbjudanden

VISA FLER NYHETER

Betta & spela på NHL

I den Nordamerikanska ligan spelar sammanlagt 31 lag ifrån såväl USA som Kanada. Säsongen inleds i oktober månad och avrundas inte förrän i slutet av maj, då en slutlig vinnare får sitt namn inristat på den enorma Stanley Cup-pokalen. Ligan har spelare ifrån världens alla hörn och flera svenskar har här lyckats bli stora namn att räkna med.

Trots att mötena i ligan spelas under nattetid för de europeiska tittarna, är många hängivna sina lag och följer med i matcherna. Klubblagen har fans från hela världen, vilket gör att en mycket stor mängd spelare väljer att spela på de odds som finns tillgängliga. Jämfört med till exempel de svenska ligorna slutar matcherna i NHL många gånger med stora målsiffror, vilket verkligen bygger upp för spännande spel. Dessutom gör ligans poängsystem att det ofta blir väldigt jämnt i tabellen ända in i det sista, någonting som kan leda till en direkt avgörande avslutning på säsongen.

Satsa pengar på Stanley Cup

Att ta hem Stanley Cup är bland de största bedrifterna man kan göra som hockeyspelare och någonting som samtliga lag i ligan drömmer om. Förutom att matcherna är otroligt populära att titta på, är de även väldigt heta spelobjekt hos spelbolagen. Precis som att man under grundserien kan spela på enskilda matcher, man man göra detsamma under slutspelet, där varje möte mellan lagen sker i form av sju matcher. Dessutom kan du spela på vilket lag du tror kommer att ta hem ligatiteln i slutändan.