Foto: Bildbyrån

Inatt tar ett stekhett Colorado Avalanche emot ett avsågat Anaheim Ducks, visst blir det kross?

Match: Colorado Avalanche – Anaheim Ducks (NHL)| Speltips: Avs -1.5 | Odds: 1.95| Units: 2/5 | Spelbolag: William Hill | Spelstopp: 01:00

NHL-slutspelet närmar sig och varenda match är viktig för lagen som jagar en slutspelsplats. Inatt tar Colorado Avalanche emot ett avsågat Anaheim Ducks, och jag tror att det bara kan sluta på ett sätt. Colorado vinner komfortabelt.

Den här tiden på året har ofta lagen helt olika agendor. Lagen som jagar slutspel kör för fullt och lägger inga fingrar emellan, samtidigt som de avsågade lagen sneglar mot golfsäsongen och försöker hålla sig skadefria. Det scenariot tror jag på inatt, när ett avsågat Anaheim Ducks tar emot ett slutspelsjagande Colorado.

Anaheim gör det stundom bra, men laget spelar alldeles för dåligt i egen zon. Många matcher har Gibson fått hålla siffrorna nere, men oftast räcker inte ens det till. Senast blev det torsk med 6-2 mot Chicago, och det tror jag är en indikator på hur Anaheim ser på sluttampen av säsongen.

Colorado är stekheta för tillfället och har inte förlorat en match på 6 försök. Defensiven ser stabil ut, och inatt är stekhete Francouz tillbaka mellan stolparna vilket gör att jag ser det som i princip omöjligt att Ducks gör mer än ett par mål.

Nej, det här kan bara sluta på ett sätt, jag tror på 4-1 Avs och handikapp-spelet sitter utan problem.

Speltips: Colorado vinner med mer än ett mål

Jag väljer att spela på att Colorado vinner med mer än ett mål (-1.5) som vinnare vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Colorado har bra mycket mer att spela för, Anaheim väntar på golfsäsongen.
  • Francouz är stekhet i Avs mål, Ducks försvarsspel svajar
  • Colorado är bättre på alla positioner
Rygga Colorado -1.5 på William Hill!

Alla speltips på hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här