Då antalet matcher i de olika hockeyligorna är väldigt många, är det svårt för tv-kanalerna att hinna med att sända samtliga. Istället sänds idag de flesta ligorna via olika streamingtjänster, där du kan följa matcherna via datorn, smart-TV:n, telefonen eller läsplattan var du än befinner dig.

I listan nedan kan du se vilken streamingtjänst som visar de olika ligorna och mästerskapen under säsongen 2021/2022

Liga Streamingtjänst
SHL
Hockeyallsvenskan
Hockeyettan Hockeyettan Live
Champions Hockey League SVT Play
NHL
KHL

Nedan följer en kortare presentation av vad de olika streamingtjänsterna har att erbjuda i sina utbud.

C More
När det kommer till svensk ishockey så är C More den främsta tjänsten att välja. I sitt utbud finns även svenska högstaligorna i flera andra sporter, samt ett utbud av filmer och serier. Dessutom är tjänsten en samlingsplats för majoriteten av TV4-gruppens produktioner, som du kan se om och om igen.

>> Beställ ditt C More Sportpaket här <<

Viaplay
För att kunna följa de internationella ligorna KHL och NHL så krävs ett konto hos Viaplay, där du kan följa matcherna i realtid, men även se dem i efterhand. Dessutom finns funktionen som gör det möjligt för dig att ladda ner matcher, filmer och serier offline och titta på den även när du inte har tillgång till nätverk.

>> Beställ ditt Viaplay Sportpaket här <<

Dplay
Discovery Network är bolaget som bland annat äger Eurosport och Kanal 5 och som satsar allt mer på sport i sitt utbud. Bland annat har man köpt upp rättigheterna för vinter OS 2018 och för att kunna hänga med i allting som sker under mästerskapet krävs ett medlemskap på deras hemsida. Här får du även tillgång till alla deras egna produktioner i form av serier.