MATCH: New York Islanders – Florida Panthers

 SPELTIPS: New York Islanders vinner

 SPELSTOPP: 18:00 7/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds:

2.35

Det har blivit dags för det fjärde mötet mellan New York Islanders och Florida Panthers i playin rundan. Matchen kan bli helt avgörande för utgången i matcherserien mellan lagen. Vinner Islanders så är det klara för stanley cup slutspelet och Panthers får packa ihop och åka hem igen.

Det har varit tre relativt jämna matcher där framförallt match ett och tre varit de jämnaste i den andra matchen visade New York Islanders att de är de bättre av dessa två lagen. Så med tanke på de orden så kanske ni förstår att mitt speltips kommer landa i att New York Islanders vinner matchen.

Vinner Islanders så är de klara för stanley cup slutspelet skulle Panthers vinna så kommer en femte och avgörande match att spelas, men då jag tror Islanders kommer vinna så kommer inte en femte match att behöva spelas.

Islanders hade en riktigt usel form innan covid-19 satte klorna i världen och avbröt NHL-säsongen. Laget hade sju raka förluster och när lagen återsamlades för att spela träningsmatcher så trodde jag inte att Islanders skulle ha något att hämta i playin matcherna. Men redan under träningsmatcherna och nu i matchserien mot Panthers så har Islanders visat upp en helt annan form och spelarna verkar nu åter sugna på att spela ishockey.

Så när spelet börjar flyta på så brukar även resultaten gå vägen för laget och så har det blivit för Islanders, nu blev det förvisso uddamåls förlust senast mot Panthers som då reducerade matchserien men den matchen var otroligt jämn och Islanders hade lika gärna kunnat vunnit den och redan varit klara för stanley cup.

Men nu får man istället spela en fjärde match och en ny chans att kvalificera sig för stanley cup. En chans som jag tror att Islanders kommer ta och därmed vinna matchen.

Speltips: New York Islanders vinner matchen

Jag väljer att spela på New York Islanders vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Två jämna lag där New York Islanders sett lite vassare ut

  • New York Islanders har en större bredd av spelare som kan kliva fram och avgöra

  • New York Islanders har visat fin form redan från start med träningsmatcherna och nu i matcherserien mot Panthers

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.