Helgen är runt hörnet och vi har valt ut några matcher som vi tycker är extra intressanta att följa under lördag och söndag. 

Luleå – Frölunda

Serieledarna Luleå ska ta emot Frölunda som har rasat i tabellen, en dålig form för bortalaget har gjort att Frölunda nu ligger på en sjundeplats i tabellen och nu på slutet måste kriga om en direktplats till kvartsfinalen.

Luleå otroligt starka på hemmaplan endast två förluster har det blivit under ordinarie tid på hemmais för Luleå den här säsongen. Så det kommer bli en tuff nöt för Frölunda att knäcka.

Det är även bortaspelet som varit Frölundas akilleshäl den här säsongen och spelet har inte alls varit lika bra som på hemmaplan. Det är dock två målglada lag som kommer att mötas. Nu måste även Frölunda gå framåt extra mycket vilket gör att matchen kommer bli än mer öppen.

Vårt tips: är: Att det blir en målrik match och därför väljer vi att spela över 5.5 mål i matchen (inklusive förlängning och straffar) till oddset 2.55. Oddset hittade vi på NoAccountbet

Matchen spelas lördag, 29/2, klockan 15.15

SPELA HÄR!

Växjö – Örebro

Hemmalaget kämpar för att klara tionde och sista slutspelsplatsen medans bortalaget kämpar om att komma topp sex i SHL. En match mellan två jämna lag som dålig formkurva. Örebro har bara två segrar på sina 10 senaste matcher och hemmalaget Växjö är inte mycket bättre med tre segrar.

I den här matchen kommer jag spela ett underspel, under 4.5 mål till oddset 2.48. Det brukar vara målsnåla matcher när lagen möts och inget av lagen har varit speciellt starka framåt på senaste tiden. Så under 4.5 mål blir mitt speltips

Vårt tips är:  Under 4.5 mål i matchen till oddset 2.48. Oddset hittade vi på 888sport

Matchen spelas lördag, 29/2 klockan 18.00

SPELA HÄR!

HV71 – Djurgården

Semifinal två i SDHL, Serien dominanter HV71 ska nu få spela på hemmais efter att ha vunnit den första semifinalen i Stockholm med 6-2. Även fast det är semifinal mellan två bra lag så är det klasskillnad HV71 är helt enkelt för bra för Djurgården.

Detta är även något som oddset visar då HV71 står i låga 1.12 att vinna matchen. Jag tror att HV71 kommer göra processen kort med Djurgården och vinna matchen relativt enkelt, inte omöjligt att det blir liknande siffror som i den första semifinalen.

Vårt tips är: HV71 -3.5 till oddset 1.85. Oddset hittade vi på Betsson

Matchen spelas lördag, 29/2 klockan 12.00

SPELA HÄR!

Nashville Predators – Colorado Avalanche

Colorado Avalanche har imponerat under säsongen och ligger just nu på andra plats i Western Konferens.
Laget har inför helgens matcher fyra raka segrar och kan redan nu börja fokusera på det kommande slutspelet. Lagets poängkung är Nathan MacKinnon som har svarat för 85 poäng under säsongen. Lagkaptenen i Colorado Avalanche är Gabriel Landeskog. Landeskog har under säsongen spelat 46 matcher och producerat 31 poäng.
Nashville Predators har tagit tre raka segrar och jagar nu slutspelsplats. I laget spelar backen svenska backen Mattias Ekholm som har gjort en bra säsong. Övriga svenskar i laget är Calle Järnkrok, Viktor Arvidsson och Filip Forsberg.
Nashville Predators kommer att vinna matchen och väljer därför att spela Nashville Predators som vinnare av ordinarie tid till

Vårt tips är: Att Nashville Predators vinner matcher oddset 2,22 hos Nordicbet. Oddset hittade vi på Nordicbet

Matchen spelas söndag 1/3 klockan 01.00

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här