MATCH: Rögle BK – HV71

SPELTIPS: Rögle vinner

SPELSTOPP: 19:00 1/12

UNITS: 3/5

SPELBOLAG: Betsson

Odds:

2.08
SPELA HÄR!

Under tisdagen tar Rögle emot HV71 hemma i Ängelholm. Läget är och har varit prekärt för hemmalaget. Rögle har inte spelat match på två veckor på grund av covid-smitta bland spelare och ledare. I den senaste matchen förlorade man mot Örebro den 14 november, med 6-5 efter förlängning.

Så det kan dyka upp ett ringrostigt Rögle ut på hemmais, men också ett spelsuget. Och vad finns det då för bättre lag att ställas mot direkt, än HV71. Smålänningarna har blandat och gett rejält denna säsong och har endast vunnit en match på sina fem senaste.

För Rögles del är stjärnan Adam Tambellini tillbaka i spel efter en elva matcher lång frånvaro. Kanadensaren gjorde sex poäng på tre matcher innan skadan och kommer fortsatt kunna vara en injektion för Rögle, om han får vara skadefri. Tränaren Cam Abbott bekräftar till Rögles hemsida att Tambellini kommer vara redo för spel, men oklart i vilken grad. Oavsett så känns en het Tambellini som ett hot mot HV71. Det är en spelare som kan avgöra matcher på egen hand, det såg vi inte minst i MODO förra säsongen.

Risken är att Rögle är för matchotränade och att oddsen är lite för låga. Men trots det, så väljer jag att spela på att Rögle vinner hos Betsson, till 2.08 gånger pengarna.

Speltips: Rögle vinner matchen

Jag väljer att spela på Rögle som vinnare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Ett spelsuget Rögle efter två veckors matchfrånvaro.

  • HV71:s dåliga form.

  • Comeback för Rögles Adam Tambellini.

Spela Rögle som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här