MATCH: Frölunda – Djurgården
SPELTIPS: Djurgården vinner
SPELSTOPP: 15:15 28/11
UNITS: 3/5
SPELBOLAG: Betsson

Odds:

5.00
SPELA HÄR!

Serieledarna Frölunda ska ta sig an Djurgården hemma i Scandinavium under lördagen. Frölunda har hackat lite på slutet, medan Djurgården verkligen trappat upp och går för tredje raka segern.

Djurgården var verkligen effektiva senast mot Brynäs och målvakten Mantas Armalis stod för en riktig supermatch i målet, kanske den bästa under säsongen i hela serien. Men Djurgården har också sett hungriga ut på slutet. Med Dick Axelsson, Jacob Josefsson och Marcus Högström på skadelistan, har andra spelare fått kliva fram. Bland annat ”ungtupparna” med Alexander Holtz och William Eklund i spetsen som ligger tvåa respektive trea i den interna poängligan. Linus Andersson stänkte in två riktiga projektiler senast och siktar väl på att utöka sin målskörd.

Djurgårdens frejdighet och hungrighet kan ligga dom i fatet mot ett mycket mer rutinerat Frölunda. Men man ska komma ihåg att Frölunda har åkt på två ordentliga plumpar i protokollet den senaste tiden. På tre matcher har man förlorat två, 4-0 mot Leksand borta, samt 7-1 mot Brynäs, även det på bortaplan. Accepterar Roger Rönnberg en likadan plump till helgen? Såklart inte. Det är också hemmaplan nu för göteborgarna, MEN vinst för Djurgården till 5.00 gånger pengarna hos Betsson, mums.

Speltips: Djurgården vinner matchen

Jag väljer att spela på Djurgården som vinnare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Frölundas dåliga form de senaste tre matcherna

  • Djurgårdens vassa form, jagar tredje raka.

  • Otroliga odds!

Spela Djurgården som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här