MATCH: HV71 – Frölunda
SPELTIPS: Frölunda vinner
SPELSTOPP: 19:00 10/12
UNITS: 3/5
SPELBOLAG: Bet365

Odds:

2.50
SPELA HÄR!

Frölunda åker de dryga två timmarna inåt i landet till Jönköping för att gästa HV71 under torsdagen. Hemmalaget HV har haft en knackig säsong hittills. Efter två raka segrar, däribland Smålandsderbyt mot Oskarshamn, föll man mot Linköping med 2-0 senast.

Frölunda å sin sida ligger i toppen av tabellen men har haft en usel sista tid i SHL. Men efter tre pladaskmatcher mot Brynäs, Djurgården och Växjö studsade man tillbaka med en imponerande 3-2 seger senast mot serieledaren Rögle.

HV71 saknar sin målvakt Hugo Alnefelt, som tillsammans med ytterligare tre spelare är på förberedelselägret inför JVM. Även Frölunda har några spelare borta av samma anledning, bland annat Lucas Raymond.

Efter Frölundas dåliga form i några matcher har nog Roger Rönnberg tagit fram varenda verktyg som han lärt sig på grund av sitt intresse för psykologi. Kanske har han använt sig av en gnutta utskällning också. Strunt samma. Frölunda är på allvar igen och till 2.50 gånger pengarna hos Bet365, så är det inget annat än spelvärt att lira Frölunda på torsdag.

Speltips: Frölunda vinner matchen

Jag väljer att spela på Frölunda som vinnare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Frölunda har vaknat igen.

  • Ett försämrat HV71.

  • Bra odds!

Spela Frölunda som vinnare hos Bet365

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här