Speltips SHL – de bästa betting tipsen för SHL2020-12-16T16:57:38+01:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

Då Svenska Hockeyligan (SHL) är den högsta serien i Sverige så är det inte så konstigt att det förekommer mycket spel på de matcher som spelas. Vi på Hockeyresultat.se vill ge dig speltips för denna liga, som också är Sveriges näst största liga (enbart Fotbollsallsvenskan är större). SHL anses också vara den 3:e bästa hockeyligan, enbart National Hockey League (NHL) och Kontinental Hockey League (KHL) rankas högre.

Då SHL spelas i 52 omgångar (dvs varje lag spelar 52 matcher) så finns det många intressanta spelobjekt.

Senaste speltipsen för SHL

Kampanjer & Erbjudanden

Betta & spela på SHL

Det är väldigt populärt att betta på SHL och hockey överhuvudtaget. Idag erbjuder spelbolagen sina kunder många olika sorters spel, både när det kommer till pregame och livespel. Du kan även  lägga ett långtidsspel då majoriteten av spelbolag ger sina spelare chansen att tippa vilka som vinner SM-guld, lag som åker ur SHL eller vilken spelare som gör flest poäng i SHL och som vinner poängligan.

Hockey har en del andra spelvarianter än till exempel fotboll och oddsen ser väldigt annorlunda ut eftersom det är väldigt svårt att sia om en hockeymatch slutar med kanske 2,5 eller 8 mål. Det absolut vanligaste är att en hockeymatch slutar med 4-5 mål medan i fotboll är det vanligaste att matcherna slutar med 2-3 mål.

Långtidsspel på SHL

Till toppen