Speltips SHL – de bästa betting tipsen för SHL2021-07-14T13:38:18+02:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

Då Svenska Hockeyligan (SHL) är den högsta serien i Sverige så är det inte konstigt att det förekommer mycket spel på de matcher som spelas. Vi på Hockeyresultat.se vill ge dig speltips för denna liga. SHL anses vara den tredje bästa hockeyligan i världen, enbart National Hockey League (NHL) och Kontinental Hockey League (KHL) rankas högre. I Sverige så är SHL den näst största ligan i landet, efter Fotbollsallsvenskan. Intresset för ligan är stort, detsamma gäller för spel på de stora matcherna.

Då SHL spelas i 52 omgångar (dvs varje lag spelar 52 matcher) så finns det många intressanta spelobjekt. Bland annat går det att spela på raka resultat i matcherna. Vinner hemmalaget eller bortalaget eller blir det ett kryss och matchen går till förlängning? Sedan går det att spela på andra olika typer av spel. I en ojämn match, där oddsen är låga på favoriterna, kan man till exempel spela på hur många mål laget kommer att vinna med eller dylikt. Vi vill hjälpa dig till att hitta det spel som passar dig bäst, det gör vi utifrån vår expertis.

Senaste speltipsen för SHL

Kampanjer & Erbjudanden

Betta & spela på SHL

Det är väldigt populärt att betta på SHL och hockey överhuvudtaget. Idag erbjuder spelbolagen sina kunder många olika sorters spel, både när det kommer till pregame och livespel. Du kan även  lägga ett långtidsspel då majoriteten av spelbolag ger sina spelare chansen att tippa vilka som vinner SM-guld, lag som åker ur SHL eller vilken spelare som gör flest poäng i SHL och som vinner poängligan.

Hockey har en del andra spelvarianter än till exempel fotboll och oddsen ser väldigt annorlunda ut eftersom det är väldigt svårt att sia om en hockeymatch slutar med kanske 2,5 eller 8 mål. Det absolut vanligaste är att en hockeymatch slutar med 4-5 mål medan i fotboll är det vanligaste att matcherna slutar med 2-3 mål.

Långtidsspel på SHL

Ett långtidsspel är något som man ofta lägger i början av säsongen. Långtidsspel innebär att man lägger ett spel tidigt in på en säsong och sedan dröjer det en lång tid innan resultatet slår in. Ett exempel på ett långtidsspel är vilket lag som kommer att vinna SHL och lyfta Le Mat-pokalen under nästa säsong. Sedan är oddsen anpassade från spelbolagens sida. Till exempel Växjö Lakers, som är ett etablerat SHL-lag och regerande svenska mästare, kommer att ha lägre odds än till exempel Timrå IK. Timrå är nykomlingar i SHL till säsongen 21/22 och kommer med stor sannolikhet att ha höga odds när det gäller vilka som tar SM-guld nästa vår.

Ett annat långtidsspel skulle kunna vara vilken spelare som vinner poängligan i slutet av säsongen. Eller även vilket lag som får kvala ned till Hockeyallsvenskan.

Till toppen