Speltips Hockeyettan2021-07-06T23:17:15+02:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

Hockeyettan har tack vare ett växande varumärke stärkt sitt kommersiella värde under de senaste åren. Många av ligans 40 lag verkar idag i en starkare ekonomisk verklighet. Det har gjort det lättare att locka både spelare och publik. Hockeyettan har genom sina fyra serier – Norra, Västra, Östra och Södra – en stark lokal förankring över hela Sverige. Ett engagemang som både stora och små spelbolag nu drar nytta av genom att erbjuda attraktiva odds hela vägen från grundserien, Allettan, playoff och kvalet till Hockeyallsvenskan.

Senaste speltipsen för Hockeyettan

Kampanjer & Erbjudanden

Hockeyettan har fortfarande en bit att gå när det kommer till bredden på spelutbudet. Jämför man med SHL och NHL finns det få objekt att spela på per match.  Vanligtvis är det endast 1×2-spel som erbjuds. Men, för den insatta är Hockeyettan främst det bästa stället att hitta skrällar och bombsäkra spel på.

Tack vare det lokala engagemanget runt om i landet där relationen mellan klubben och fansen är som starkast, har fördelen skiftat över från spelbolagen till spelarna. Information som tidigare inte var möjlig att komma åt, och som klubbarna i SHL fortfarande håller för sig själva, delas fritt mellan lagledning och supportrar på det lokala fiket. Men också via diverse bloggar och konton på sociala medier.

Till toppen