Foto: Bildbyrån

HockeyAllsvenskan ska avgöras och allt ställs på sin spets. Bland dagens matcher finner vi en drös skilja världar där vissa lag har allt att både vinna och förlora, medan andra redan funderar på stundande kval eller alternativa resmål för den kommande golfsäsongen. Västervik, Karlskrona och AIK har allt att vinna, och får bli dagens trippel till 3,04 hos Betsson.

Match: HockeyAllsvenskan | Speltips: Raka ettor på Västervik, Karlskrona och AIK | Odds: 3,04 | Units: 2/5 | Spelbolag: Betsson | Spelstopp: 19:00

Det är fördel Västervik och Karlskrona i kampen om den sista platsen i slutspelsserien. Västervik möter idag Vita Hästen som fokuserar på det negativa kvalet som väntar, och Karlskrona ställs mot Pantern som redan lagt golfklubborna i bakluckan. Med andra ord har både Västervik och Karlskrona poäng att spela för, och ställs ikväll mot motståndare som inte bara är sämre, men som också kommer ha tankarna på annat håll. Västervik har dessutom visat upp en lysande form på slutet och blir verkligen att räkna med i slutspelsserien. Men då krävs en vinst idag, och det ska inte vara några problem mot ett Vita Hästen med fem förluster på de fem senaste.

I AIK:s fall gäller det att inte släppa på gasen inför finalen mot Oskarshamn. Serieettan kommer till kvällens match med fem raka vinster och även om Almtuna har mer att spela för är det AIK som är det bättre laget. Dessutom kan man spela helt avslappnat då man inte har något att förlora.

Speltips: Västervik, Karlskrona och AIK

Jag väljer att spela raka ettor på Västervik, Karlskrona och AIK. Här är några orsaker till detta:

  • Samtliga lag är bättre än sina motståndare och har allt att vinna
  • Västervik och AIK har betydligt bättre form än sina motståndare
  • Hästen och Pantern har redan fokus på annat håll
Rygga trippeln till 3,04 hos Betsson!

Alla speltips på hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
alexander@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här