MATCH: Björklöven – Modo

 SPELTIPS: Björklöven vinner matchen

 SPELSTOPP: 19:00 10/3

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

    Odds      

1.99
SPELA HÄR!

Grundserien är slut och det är nu dags för hockeyallsvenska finalen mellan ettan och tvåan i serien. Björklöven och Modo har båda verkligen imponerat under säsongen och nu ska det avgöras vilket av lagen som får en plats till direktkvalet till SHL. 

Björklöven har hemmaplans fördel i detta möte som är i bäst av fem. I och med att Björklöven vann serien så får de en extra match på hemmaplan, något som kan visa sig vara avgörande för den här matchserien. Björklöven har varit ruskigt stabila på hemmaplan och det har varit tufft för alla lag att ta sig till Umeå och möta Björklöven i år.

För vilket säsongen Bkörköven har gjort, från att förra säsongen vara inblandat i bottenstrid till att i år köra över i stort sett allt, 121 poäng på 52 matcher är nytt poängrekord för ett lag i hockeyallsvenskan och detta med råge.

Även Modo har haft en imponerade säsong och skulle inte Björklöven varit så poängstarka i år så hade även Modos poängskörd med 111 poäng räckt till att vara ett nytt poängrekord i hockeyallsvenskan.

Nu när lagen ska ställas i en matchserie i bäst av fem så tror jag lagen kommer vinna sina respektive hemmamatcher. Båda lagen är otroligt starka på hemmaplan och med två så tighta lag så tror jag hemmaplansfördelen kommer bli än viktigare.

Så med en första match som spelas i Umeå så väljer jag att spela på en Björklöven seger till oddset 1.99, ett odds jag hittade hos Betsson. 

Speltips: Björklöven vinner matchen

Jag väljer att spela på Björklöven som segrare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Björklöven har varit seriens dominanter och framförallt på hemmaplan är de svårslagna

  • Björklöven har inte förlorat mot Modo på hemmaplan under säsongen

  • Det är nu det ska avgöras och Björklövens trupp känns bredare i dessa lägen

Spela Björklöven som vinnare hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här