MATCH: Djurgården – HV71

 SPELTIPS: HV71 vinner matchen

 SPELSTOPP: 19:00 9/1

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

2.60

Torsdag och det betyder som ni vet vid det här laget fullomgång i SHL. Jag har valt att lägga mitt fokus för det här speltipset till mötet som äger rum på hovet mellan Djurgården och HV71. En match där jag tror bortalaget kommer vara det starkare laget. 

Detta trotts att Djurgården hade sex raka hemmasegrar innan CHL-förlusten mot Mountfield under tisdagen. Men Djurgården dras med otroligt mycket skador till den här matchen och tufft spelschema väntar hemmalaget. Först HV71, sedan bortamatch mot serieledarna Luleå för att avsluta med att resa till Tjeckien inom loppet av sex dagar. Frågan är vilken match Djurgården kommer lägga mest fokus på. Med tanke på skadeläget så går det inte att rotera speciellt mycket och många spelare kommer ha trötta ben.

Först möter Djurgården alltså HV71, ett HV som blandar och ger men på bortaplan har laget ändå visat upp en stabilitet som lett till att laget på bortaplan vunnit 7 av de 10 senaste bortamatcherna. Nu har laget fått en längre vila än Djurgården och skadeläget i HV71:s trupp är inte på långa vägar i närheten av Djurgårdens. Med andra ord är det en rätt harmonisk trupp som kommer resa upp till Stockholm.

Enligt oddsen är Djurgården favoriter men jag kommer att spela mot detta då jag tror att HV71 som börjat jaga lagen framför i toppen och knappar in på topp 5:e platserna kommer att gå segrande i den här matchen. Så jag kommer att spela HV71 som segrare till oddset 2.60 hos 888sport. 

Speltips: HV71 vinner matchen

Jag väljer att spela på HV71 vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • HV71 har 7 segrar på sina 10 senaste bortamatcher

  • Djurgården har massor med skador i truppen

  • Djurgården spelade CHL i veckan när HV71 kunnat ladda batterierna

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.