MATCH: Djurgåden – Adler Mannheim & Belfast – Luleå

 SPELTIPS: Djurgården & Luleå vinner

 SPELSTOPP: 18:00 8/10

 UNITS: 4/5

 SPELBOLAG: MrGreen

 Odds:

2.61
SPELA HÄR!

Det är dags igen för våra svenska SHL lag att mäta sig med sina europeiska konkurrenter i Champions Hockey League.

Djurgården inleder 18.00 CHL-kvällen med att ta emot tyska Adler Mannheim på Hovet. Bortalaget är ett av de starkare lagen i tysk ishockey med ett par vassa spelare. Det ska dock vara klasskillnad mellan lagen. Spelar Djurgården med sitt bästa lag så ska man vinna en sån här match och speciellt på hemmaplan. Hemmalaget tar sig vidare till slutspel vid seger på hemmaplan. Vilket betyder att de då kan rotera friskt i sista matchen och spara spelare från att behöva resa till Tyskland för mötet nästa vecka.

Luleå avslutar tisdagskvällen 20:30 när laget ställs mot Belfast Gigants borta i Nordirland. Luleå som i sin senaste match i SHL förlorade mot just Djurgården åker till Belfast som solklara favoriter. Laget leder gruppen och kan vid seger säkra gruppsegern. Belfast ligger sist i serien och det är stor skillnad mellan lagen. Går luleå ut på isen och gör en okej match ska man ändå få med sig tre poäng från matchen.

Jag har valt att lägga Djurgården och Luleå i en kombination för att få upp oddsen, samt för jag tror att båda lagen kommer ta varsin seger. Dubbeln att både Djurgården och Luleå vinner ger ett bra odds på 2.61 hos MrGreen. 

Speltips: Djurgården och Luleå vinner

Jag väljer att spela en dubbel på Djurgården och Luleå som vinnare vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Luleå är betydligt bättre än sina motståndare Belfast!

  • Djurgården såg riktigt starka ut i senaste SHL matchen!

  • SHL klubbarna brukar rotera ganska friskt i CHL, det tror jag inte Djurgården kommer göra i sin match då vinst tar dom vidare från gruppen!

Spela Djurgården & Luleå som vinnare hos MrGreen!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här