MATCH: Malmö – Frölunda

 SPELTIPS: Frölunda vinner

 SPELSTOPP: 19:00 31/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Yobetit

Odds

2.14

Serieledande Frölunda ska ta sig till Malmö Arena för bortamötet mot Malmö Redhawks. Ett möte där Frölunda inför matchen är i en ruskig form. 

Malmö tog en stabil seger senast borta mot Brynäs och drog därmed ifrån lite från lagen nedanför sig, formen annars har varit svag senaste tiden för hemmalaget. Två vinster på de senaste sju matcherna har det blivit för Malmö.

Frölunda å andra sidan ser ostoppbara ut i dagsläget, man spelar strålande ishockey vilket har tagit laget upp i serieledning.

Ska man kolla statistiken mellan lagen de senaste matcherna är det också mycket som talar för en Frölunda vinst, 8 av de 10 senaste mötena mellan lagen har slutat med vinst till Frölunda.

Sett till förutsättningar tycker jag att oddset 2.14 som Yobetit erbjuder på en bortaseger är för lockande för att inte ta del av. Frölunda är knappa favoriter enligt bolagen men jag tycker att skillnaden mellan lagen är större än så och att Frölunda ska greja en seger i den här matchen och därför ger jag oddset 2.14 ett bra spelvärde.

Speltips: Frölunda vinner på fulltid

Jag väljer att spela på Frölunda som vinnare vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Frölunda har bara förlorat 1 match borta i årets SHL.

  • Malmö har haft svårt på hemmais mot lag som liknar Frölunda i spelsättet.

  • Frölunda har 8 raka matcher utan förlust.

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.