MATCH: Spartak Moskva – Jokerit 

 SPELTIPS: Över 5.5 mål

 SPELSTOPP: 17:30 29/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

2.33

KHL drabbning i Moskva när finska Jokerit ska åka till den ryska huvudstaden för att möta Spartak Moskva. Ett Spartak som inlett säsongen bedrövligt på hemmaplan. 

Det är två lag som ligger endast en poäng ifrån varandra i tabellen som möts. Det är även två lag som producerar mål framåt och varierar kraftigt i sina insatser från match till match.

Hemmalaget Spartak har dock en genomgående trend den här säsongen. Hemmaspelet har varit under all kritik, tre vinster på tio matcher har det blivit för Moskvalaget och man är med detta näst sämst i hela ligan på hemmais.

Bortalaget är lite tvärtom även om det inte är lika dramatisk skillnad på deras hemma och bortaspel, men Jokerit har ett starkare bortafacit än hemmafacit under säsongen.

Med två lag som ändå har fått till målproduktionen under säsongen och ett starkt bortalag mot ett hemmalag som måste vända en negativ trend öppnar upp för en målrik historia. Matcherna mellan lagen brukar även innehålla mycket mål och åtta av de tio senaste mötena mellan lagen har slutat med över 5.5 mål. Oddset 2.33 hos 888sport på över 5.5 mål inkl förlängning och straffar tycker jag är ett för intressant odds för att inte ta del av.

Speltips: Över 5.5 mål inkl. förlängning och straffar

Jag väljer att spela på över 5.5 mål inkl. förlängning och straffar. Här är några orsaker till detta:

  • Båda lagen är bland de lagen som gör mest mål i KHL

  • Spartak har även släppt in mycket mål och hemmaspelet har varit bedrövligt under säsongen

  • Två jämna lag där målchanser åt båda lagen kommer skapas

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här