MATCH: Jokerit – AK Bars Kazan

 SPELTIPS: Över 4.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 17:30 11/9

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

1.76
SPELA HÄR!

KHL rullar vidare i full fart och nu har det blivit dags för ett riktigt toppmöte i Helsingfors. Ett hemmastarkt Jokerit ska ta emot AK Bars Kazan i ett möte mellan två riktigt starka lag. 

Inte den här säsongen var båda lagen tippade topplag efter fina säsonger förra året. Jokerit har även den här säsongen inlett med stabilt med två seger. Laget valde dock att inte dyka upp i Belarus för mötet mot Dinamo Minsk och förlorade därmed matchen på Walk-over. Men de två matcher som Jokerit har spelat har blivit segrar där framförallt hemmamatchen mot Niznekamsk senast där det blev 6-0 imponerar.

Det andra laget som kliver ut på isen är AK Bars Kazan som värvat tungt och samtidigt fått behålla sina stjärnspelare från förra året och är av många ett av favoritlagen till att vinna hela KHL. Säsonginledningen har varit upp och ner. Laget har krigat till sig två övertidssegrar mot två andra toppkonkurrenter i SKA St Petersburg och CSKA Moskva. Men de har även förlorat en match och tagit en knapp seger mot Dinamo Minsk som var förra årets slagpåse i KHL och den matchen imponerade inte AK Bars alls trots tre poäng.

Något som genomsyrar AK Bars säsongsinledning är att de är starka offensivt men att försvarsspelet inte riktigt sitter till 100%. Nu ska man möta ett Jokerit som pulvriserade sitt motstånd i hemmapremiären så har man inte koll på försvaret fullt ut kan de bli en jobbig kväll för bortalaget.

Förra säsongen tog AK Bars hem båda matcherna som spelades i Helsingfors mellan lagen när de först vann med 3-2 och sedan med 5-2.

Ser man till lagen så är det offensiven som är båda lagens spets och med detta i bakhuvudet samtidigt som AK Bars är lite svajiga bakåt och Jokerit öste senaste så känns över 4.5 mål i matchen som ett riktigt bra spel.

Speltips: Över 4.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 4.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Matcherna mellan lagen brukar vara målrika

  • Jokerit imponerade stort i sin hemmapremiär senast

  • AK Bars har varit inblandade i flera målrika matcher i inledningen av KHL

Spela över 4.5 mål i matchen hos William Hill

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.