MATCH: Modo – Björklöven

 SPELTIPS: Över 5.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 19:00 29/1

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Snabbare

 Odds

2.20
SPELA HÄR!

Ett riktigt toppmöte väntar i hockeyallsvenskan. Serien två dominanter Modo och Björklöven ställs mot varandra. En högintressant match på förhand mellan de två lagen som spelar absolut bäst ishockey just nu i Hockeyallsvenskan. 

Hemmalaget Modo som något oväntat förlorade på övertid i den senaste matchen mot Västervik med 3-2 har hade innan förlusten 6 raka segrar. Men bortalaget Björklöven är inne i en ännu bättre form 10 segrar på sina 11 senaste matcher. Björklöven har imponerat stort genom hela säsongen och laget leder rättvist serien med 7 poäng före Modo.

Ser man över hela säsongen är dock Modo det enda laget som kunnat matcha Björklövens poängskörd och till den här matchen är faktiskt Modo som hemmalag knappa favoriter om man ska se till oddsen inför matchen. 2.30 mot Björklövens 2.50.

Men hur matchen ska sluta 1×2 tycker jag är för svårt att sia om då båda lagen är i riktigt bra form och imponerar. Så mitt tips till den här matchen blir att det blir över 5.5 mål i matchen.

Detta då båda lagen rider på en framgångsvåg och bara kör, detta visar sig inte minst när man kollar målstatistiken båda lagen är i toppen vad gäller mest mål i serien tillsammans med Karlskoga. Sett över hela säsongen så snittar Modo 3.95 mål per match men kollar man enbart på hemmaplan så är dessa siffror än mer imponerande då laget snittar 4.7 mål per match på hemmaplan.

Björklöven är inte mycket sämre och har ett snitt på 3.5 mål per match under säsongen, laget är även seriens starkaste bortalag och gör i snitt även på bortaplan mer än 3 mål per match.

Så ett spel på över 5.5 mål i matchen till oddset 2.20 tycker jag är intressant spel med tanke på båda lagens farliga offensiv.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Två av seriens målgladaste lag

  • 4 av lagens 5 senaste möten har det blivit 5 mål eller fler

  • Modo snittar 4.75 mål per match på hemmaplan samtidigt som Björklöven snittar över 3 mål per match på bortaplan

Spela över 5.5 mål i matchen hos Snabbare

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här