MATCH: Timrå – Mora

 SPELTIPS: Över 5.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 19:00 28/2

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsafe

 Odds:

1.89

Slutspurten av hockeyallsvenskan, Timrå ska ta emot Mora, där det är ett hemmalag både i storform och galen målform. Timrå vann sin senaste match mot Almtuna med 11-1(!) efter att ha gjort 8 mål i tredje perioden. Mora å andra sidan kämpar om åttonde och sista kvalplatsen till hockeykvalet. Upplagt för målfest!

Timrå kommer in i den här matchen som stora favoriter, laget kämpar mot Modo om att komma topp två i ligan och därmed få spela hockeyallsvenskan finalen. I och med att Modo tappade poäng senast så ligger lagen nu med tre omgångar kvar exakt lika många poäng. Timrå behöver dock hämta upp i målskillnad om båda lagen skulle gå rent på slutet.

Mora har spelat tre matcher i rad där alla har gått till förlängning så kan finnas risk för en del slita kroppar i bortalaget, men med två övertidssegrar så lever fortfarande hoppet om att spela hockeykvalet. Men bortaspelet har varit svajigt för Mora under säsongen och laget släpper in väldigt mycket mål på bortais.

Med dessa förutsättningar att båda lagen har saker att spela för, Timrås galna målform, Mora behöver gå framåt och kommer blotta sig bakåt gör att jag kommer spela på ett överspel i den här matchen. Oddset på över 5.5 mål i matchen inklusive övertid ger 1.89 hos Betsafe.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på Över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Timrå snittar 3.6 mål per match på hemmaplan

  • Mora är de lag efter Kristianstad och AIK som släppt in mest mål på bortaplan

  • Timrå har i snitt gjort 5.4 mål per match de senaste fem matcherna

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här