MATCH: Rögle – Malmö

 SPELTIPS: Över 5.5 mål inkl övertid och förlängning

 SPELSTOPP: 19:00 28/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

 Odds:

2.30
SPELA HÄR!

Det vankas skånederby i SHL när Rögle och Malmö ställs mot varandra, det är två lag med svaga resultat i bagaget som kommer till start. Men derbyn är alltid derbyn och detta är verkligen en match som inget av lagen vill förlora. 

Rögle som för bara några veckor sedan toppade SHL har svagare resultat på sista tiden och har halkat ner i tabellen till en 6:e plats. Malmö parkerar på en 9:e plats i tabellen sex poäng bakom Rögle. Båda lagen är inne i en svagare trend med flera förluster de senaste matcherna.

Men som vi vet så lever alltid derbyn sina egna liv och oavsett tidigare resultat så kommer lagen vara extra taggade inför den här matchen.

Derbyn brukar bjuda på heta känslor och tufft spel vilket öppnar upp för att lagen kommer få spela en heldel powerplay och kunna komma till många lägen.

Båda lagen är starka offensivt men bakåt är det inte lika stabila och målen trillar in även bakåt titt som tätt, som upplagt för en jämn match med mål åt båda hållen.

Rögle är inför matchen favoriter till segern men derbyn är som sagt svåra att förutse och spelet jag tycker är mer intressant är att det blir över 5.5 mål i matchen till oddset 2.30 hos ComeOn.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen inkl övertid och straffar

Jag väljer att spela på över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Derbyn är alltid lite extra heta och svängiga.

  • Två lag som är inne i en svagare form

  • Båda lagen är duktiga framåt men defensivt inte är lika organiserade

Spela över 5.5 mål i matchen hos Comeon!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här