MATCH: Örebro – Brynäs

 SPELTIPS: Örebro vinner matchen

 SPELSTOPP: 19:00 27/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds

1.96
SPELA HÄR!

Örebro mot Brynäs två lag som blandat och gett i inledningen där jag framförallt trodde Örebro skulle vara något vassare än de varit. Brynäs är ett lag som jag tror kommer få kämpa i år, de känns inte alls samspelta och laget går ner alldeles för mycket i kvalitet under matcherna vilket gör att de tappar viktiga poäng.

Örebro placerar sig på en femteplats i tabellen och Brynäs på en tiondeplats inför den det här mötet. Brynäs har samlat ihop till nio poäng, men ser man till spelet som laget visat upp så får de faktiskt vara mer än nöjda med den inledningen. Det ser stundtals helt okej ut för Brynäs under matcherna men sedan tappar de spelet och faller in något mönster som verkar svårt att bryta. Det blir ett helt annat lag på isen då och de ser inte alls ut som något lag som har vind i seglet.

Örebro å andra sidan har ändå visat att kvalitén finns i laget, med någon dipp här och där så har man ändå varit stabila i inledningen även om jag kanske förväntade mig ännu lite mer av Örebro inför säsongen. Men desto fler matcher de får i benen ju bättre tror jag Örebro kommer att bli.

I den här matchen är man helt klart det bättre laget i mina ögon och hemmalaget som är starka på Behrn Arena ska gå segrande ur den här matchen. Man har både bättre bredd och spets i sitt lag än Brynäs vilket har visat sig vara en avgörande faktor i många av Brynäs matcher att man inte orkar hålla uppe en hel match.

Speltips: Örebro vinner matchen

Jag väljer att spela på Örebro vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Örebro är stabila på hemmaplan

  • Brynäs har för stora dalar i matcherna vilket leder till poängtapp

  • Örebro vann 3 av 4 möten på hemmaplan i fjol mot Brynäs

Spela Örebro som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här