MATCH: IK Oskarshamn – Luleå Hockey

 SPELTIPS: Luleå vinner

 SPELSTOPP: 15:15 26/9

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Smarkets

 Odds  

1.54

SHL är äntligen igång igen och både Luleå och Oskarshamn vann sina respektive premiärer. Fjolårsvinnaren i grundserien Luleå såg ruskigt stabila ut i sin premiär och sett till den matchen talar mycket för att Luleå återigen kommer vara ett topplag i år. 

Premiären inleddes direkt med ett toppmöte när Luleå ställdes mot Färjestad. Två topplag förra året och förmodade topplag även i år. Luleå visade direkt att spelet från förra året inte var borta och man imponerade mot Färjestad. Det tog bara drygt fyra minuter innan återvändande storstjärnan Linus Klasen visade upp sig i Luleå när han assisterade fram till 1-0.

Nu ska Luleå möta Oskarshamn som i fjol hade en tuff säsong och slutade sist i tabellen och mycket talar för att Oskarshamn även i år kommer att få kriga i botten. Laget visade dock att man inte kommer vara en slagpåse när man besegrade Brynäs med 5-2 i premiären men sett över en hel säsong tror jag inte Oskarshamn kommer orka. Truppen är alldeles för tunn för det.

Nu ställs man också mot svårast tänkbara motstånd när Luleå kommer på besök och jag kan inte se något annat utfall än att Luleå vinner den här matchen.

Spelet man hade i premiären visade vilken klass laget håller och nu har man fått vila i en vecka kontra Oskarshamn som spelade sin premiär så sent som i torsdags.

Så även om oddset på Luleå är relativt lågt 1,54 hos Smarkets så är det ett spel som jag ändå tycker är spelvärt då Luleå ska vinna den här matchen!

Speltips: Luleå vinner efter fulltid

Jag väljer att spela på Luleå som vinnare vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Luleå imponerade i premiären mot Färjestad

  • Luleå är ett bättre ishockeylag än Oskarshamn

  • Oskarshamn vann förvisso sin premiär men spelade matchen i torsdags, Luleå har fått vila 1 vecka sedan senaste matchen

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.