MATCH: Skellefteå – HV71

 SPELTIPS: Över 5.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 19:00 25/2

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds:

2.30

Det är jämnt i tabellen i SHL, fyran Skellefteå har tre poäng ner till sexan HV71 nu när lagen ska mötas. Men från sin fjärde plats har Skellefteå också bara två poäng upp till andra platsen. Men ner till åttonde platsen har Skellefteå fyra poäng och HV71 bara en poäng. Så det är viktiga poäng på spel. 

Det återstår åtta omgångar kvar och kampen om att komma topp sex som ger en direkt plats till kvartsfinalerna är otroligt jämn. Alla inspelade poäng är grymt viktiga nu för lagen som tampas i toppen.

Skellefteå som var lite på nedgång i mitten av januari med flera förluster i rad har nu återhämtat sig och sju raka segrar betyder också att de klättrat snabbt i den jämna tabellen.

Laget har även varit målglada på slutet och snittat 3,6 mål per match de senaste fem matcherna. Nu väntar ett HV71 på hemmaplan ett HV som även de slåss om den där sjätteplatsen och som med Lias Andersson i spetsen visar god form. HV71 är även ett av ligans starkaste bortalag vilket gör att jag tror det här kommer bli en helt öppen match mellan två lag som kommer kriga in i det sista för varje poäng.

Två lag i form som även producerar framåt, jag kommer kliva in på ett överspel i den här matchen och spela över 5.5 mål i matchen till oddset 2.30 hos Betsson.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på Över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Skellefteå är inne i en fin form, 7 raka segrar

  • Skellefteå är målglada på hemmais och snittar över 3 mål per match

  • HV71 är även de starka på bortaplan där laget gör mycket mål

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här