MATCH: Brynäs – Rögle

 SPELTIPS: Rögle vinner

 SPELSTOPP: 19:00 23/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds

2.40

Botten mot toppen möts i SHL. Serieledarna Rögle ska ta sig till Gävle och möta Brynäs som inte alls hittat spelet i årets SHL och ligger på 13:e plats. 

Rögle har verkligen öst den här säsongen och leder serien efter 12 omgångar. Bröderna Abbott som Sportchef och tränare har verkligen prickat rätt när det komme till lagbygget och Rögle har varit en maskin i inledningen.

Hemmalaget har haft en betydligt tyngre start, endast 3 segrar har det blivit för Gävlelaget. Brynäs har haft otroligt svårt att hålla tätt bakåt och det är inte sällan målen rinner iväg. Något måste hända för att Brynäs ska kunna vända den här negativa trenden.

Oddset inför matchen är någorlunda jämna med en liten fördel till bortalaget. Rögle står dock i 2.40 vilket jag anser är ett väldigt spelvärt odds. Även om Brynäs har ett på pappret bättre lag än tabellen visar så har hjärnspökena börjat ta över för hemmalaget och man får det inte att stämma. Bortalaget kör bara på och formen verkar aldrig vilja dala.

2.40 på bortalaget är för bra för att inte välja att spela det. Jag tror formen och att Rögle’s första kedja varit briljant under säsongen kommer vara avgörande för en bortaseger.

Speltips: Rögle vinner på fulltid

Jag väljer att spela på Rögle som vinnare vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Rögle har inlett SHL på ett ruggigt stabilt sett med 10 segrar på 12 matcher.

  • Brynäs har inte alls kommit upp i sin standard

  • Rögles första kedja har imponerat stort

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här