MATCH: Södertälje – Björklöven

 SPELTIPS: Över 5.5 mål

 SPELSTOPP: 19:00 22/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

 Odds  

2.23
SPELA HÄR!

Toppen mot botten möts i Scania Rinken i Södertälje. Serieledarna Björklöven ska möta Södertälje som ligger på en 12:e plats i tabellen. 

Hemmalaget är inne i en bättre form än vad laget visade tidigare under säsongen, tränarbytet som gjordes i slutet av förra månaden har gett önskad effekt och framförallt på hemmaplan har Södertälje blivit ett mer vinnande lag.

Bortalaget Björklöven har imponerat stort under hela säsongen och bortalagets spel har även lätt till att man toppar tabellen. Laget är åter inne i en fin svit med fyra raka segrar efter att laget gick på pumpen två matcher i följd i början av November. I vissa matcher är Björklöven ruskigt effektiva och tunga att möta och fortsätter Umeålaget på den inslagna vägen som laget spelar nu så kommer Björklöven garanterat vara ett topplag även när vi ska summera säsongen under våren.

Lagen möttes även för nästan exakt en månad sedan den 18:e oktober i Södertälje, då vann Björklöven med 6-1 och det var även efter den matchen som Ulf Lundberg fick lämna som tränare för Södertälje.

Nu har Södertälje fått till ett bättre spel på hemmaplan med nya tränarna och Björklöven visar fortfarande fin form och ser vassa ut. Det kommer med andra ord vara två lag som kommer köra och gå framåt, jag ser ingen anledning till att den här matchen skulle bli så mycket målsnålare än matchen som spelades för 1 månad sedan.

Därför går jag in på överspelet och spelar att det blir över 5.5 mål i matchen till oddset 2.23, ett odds som jag hittade på No Account Bet

Speltips: Över 5.5 mål inkl övertid och straffar

Jag väljer att spela på över 5.5 mål inkl övertid och straffar. Här är några orsaker till detta:

  • Mötet mellan lagen för drygt 1 månad sedan slutade 6-1 till Björklöven

  • Björklöven gör i snitt 3.1 mål per match på bortaplan den här säsongen

  • Södertäljes 10 senaste hemmamatcher har ett snitt på precis 5.5 mål

Spela över 5.5 mål i matchen hos No Account Bet

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här