MATCH: CSKA Moskva – SKA St Petersburg

 SPELTIPS: SKA St Petersburg +0.5

 SPELSTOPP: 17:30 21/1

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Hajper

 Odds:

2.01
SPELA HÄR!

Ettan mot tvåan i KHL, ett riktigt toppmöte ska spelas mellan CSKA Moskva och SKA St Petersburg. Två lag som har dominerat KHL-hockeyn under flera årstid. Även denna säsongen ligger lagen i toppen av tabellen och ser ruskigt starka ut. 

Huvudstaden mot St Petersburg, oavsett idrott och oavsett vad som händer mellan städerna så är det en bitter rivalitet mellan städerna och framförallt städernas klubblag. SKA St Petersburg som är St Petersburgs stolthet inom ishockeyn ställs nu mot CSKA Moskva som grundades som arméns lag och har starkt fäste runt om i landet men även i Moskva.

Detta kommer bli en högintressant match mellan två lag som presterat på isen under hela säsongen. Matcherna mellan lagen är ofta jämna matcher som kan sluta med seger åt båda hållen.

Inför den här matchen är CSKA Moskva som hemmalag favoriter till segern 1.80 i odds mot bortalagets 4.05. Oddset på St Petersburg tycker jag är lite väl högt för ett lag som presterat bra på bortais under hela säsongen.

Men som sagt dessa matcher mellan lagen kan sluta hur som helst, men det är sällan det blir någon storseger till något av lagen så därför kommer jag att spela SKA St Petersburg +0.5 till oddset 2.01. Detta för att rädda upp om det är så att matchen skulle gå till förlängning så blir spelet vinst.

Speltips: SKA St Petersburg +0.5

Jag väljer att spela på SKA St Petersburg. Här är några orsaker till detta:

  • Två jämna lag som är stabila bakåt

  • SKA St Petersburg har inte förlorat mot CSKA under ordinarie tid de tre senaste mötena mellan lagen

  • Matcherna mellan lagen brukar bli jämna och att SKA St Petersburg ska förlora med stora siffror händer ytterst sällan

Spela St Petersburg +0.5 hos Hajper

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här