MATCH: Luleå – Malmö Redhawks

SPELTIPS: Luleå vinner matchen

SPELSTOPP: 19:00 18/2

UNITS: 3/5

SPELBOLAG: Betsson

 Odds:

1.71

Serieledarna Luleå ska ta emot Malmö Redhawks hemma i Coop Norrbotten Arena, hemmalaget som med 10 omgångar kvar leder serien med åtta poäng och kämpar om att vinna serien möter nu Malmö som krigar om att få en direktplats till kvartsfinalen i slutspelet. 

Luleå hittade tillbaka till vinnarspåret efter två förluster när laget senast besegrade Leksand på bortaplan med 3-0. En match där Luleå aldrig kändes hotade och mest spelade av matchen för att få med sig tre poäng hem till Norrbotten.

Nu är det återigen dags för hemmamatch för Luleå och laget har verkligen trivts på hemmais den här säsongen. Inte en förlust har det blivit under 2020 och endast tre förluster totalt under säsongen har det blivit för Luleå på hemmaplan.

Malmö har likt hela säsongen blandat och gett de senaste matcherna. Nu senast tog laget en stabil hemmaseger mot Djurgården men matcherna innan har varit mot bottenlagen Oskarshamn och Leksand där det sett krampaktigt ut och Malmö verkligen har fått kriga för att få med sig poängen från dessa matcher.

Lagen möttes så sent i början av februari då i Malmö i den matchen så vann Luleå med 3-1 och jag tror även på en seger för Luleå i det här mötet.

Luleå är ett bättre lag sett över alla spelare och på hemmais är laget svårslagna.

Så mitt spel blir att Luleå vinner den här matchen till oddset 1.71 hos Snabbare.

Speltips: Luleå vinner matchen

Jag väljer att spela på att Luleå vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Luleå har inte förlorat på hemmaplan i SHL under 2020.

  • Luleå har inte förlorat mot Malmö på hemmaplan sedan 2017

  • Luleå går för seriesegern i SHL

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.