MATCH: Färjestad – Skellefteå

 SPELTIPS: Färjestad vinner matchen

 SPELSTOPP: 19:00 14/2

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

 Odds

2.02

Fredagsmatch i SHL hör inte till vanligheterna, så det blir en perfekt start på helgen när Färjestad ska spela mot Skellefteå på fredagskvällen. 

Färjestad jagar Luleå i toppen av tabellen och spelet hos hemmalaget ser riktigt stabilt ut. De tappade förvisso greppet om matchen mot Djurgården senast och förlorade något oväntat på övertid om man ser till matchbilden borde Färjestad fått med sig tre poäng från den bortamatchen.

På hemmaplan är Färjestad även ännu starkare och förlorar väldigt sällan hemma i Löfbergs Arena. Färjestad är seriens starkaste lag på hemmaplan och totalt har det bara blivit fyra förluster på hemmaplan under säsongen varav tre av dessa är under ordinarie tid.

Bortalaget Skellefteå som sladdar lite i tabellen är inte på något sätt ett dåligt ishockeylag men jag tycker inte jämnheten i laget finns där på samma sätt som hos Färjestad. Nu ska de också åka och möta seriens bästa hemmalag och på bortaplan har Skellefteå inte varit lika vassa under säsongen.

Så mitt speltips till den här matchen är att Färjestad går ut och vinner ytterligare en trepoängare på hemmaplan. Oddset på en Färjestad seger ligger på 2.02 hos ComeOn.

Speltips: Färjestad vinner matchen

Jag väljer att spela på Färjestad som vinnare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Färjestad är seriens bästa hemmalag

  • Skellefteå är inte lika bra på bortaplan som på hemmais

  • Färjestad gör väldigt mycket mål på hemmaplan

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här