MATCH: Almtuna – Södertälje

 SPELTIPS: Södertälje vinner

 SPELSTOPP: 19:00 12/2

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

 Odds

2.06
SPELA HÄR!

Södertälje i storform ska ta sig till Uppsala för att möta ett formsvagt Almtuna på bortaplan. Här ska bortalaget vara det bättre laget och vinna matchen. 

Södertälje är inne en otroligt bra form och kurvan pekar spikrakt uppåt. Från att ha varit ett bottenlag så är laget nu ett lag att räkna med och segrarna tickar in en efter en. Fem raka segrar har det blivit för SSK och endast två förluster på lagets elva senaste matcher.

Almtuna å andra sidan kämpar på för att hålla Kristianstad bakom sig i tabellen och även undvika negativt kval senare i vår. Men lagets spel de senaste matcherna har inte imponerat även om de lyckades få till en förlängning mot seriens dominanter Björklöven för två omgångar sedan så har Almtuna haft otroligt svårt att hålla tätt bakåt när de möter bättre lag.

Med Södertäljes form och energin laget visat upp de senaste matcherna så kan jag inte annat än att spela på en rak bortaseger i den här matchen. SSK har verkligen fått spelet att stämma på sista tiden och just nu är man ett av seriens hetaste lag. Att man också får över 2 i odds på att Södertälje ska vinna den här matchen ser jag som en bonus. Så mitt tips blir SSK vinner matchen till oddset 2.06

Speltips: Södertälje vinner matchen

Jag väljer att spela på Södertälje som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Södertälje är inne i en riktigt fin form

  • Almtuna har förlorat fyra av sina fem senaste hemmamatcher

  • Södertälje har vunnit åtta av sina tio senaste bortamatcher

Spela Södertälje som vinnare hos No Account Bet

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här