MATCH: Frölunda – Linköping

 SPELTIPS: Frölunda vinner

 SPELSTOPP: 19:00 10/2

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds

1.71

Landslagsuppehållet är nu över och SHL går in i sitt slutskede det är nu serien ska avgöras. Frölunda jagar Färjestad och Luleå i tabelltoppen samtidigt som Linköping ska försöka att hålla Oskarshamn och Leksand bakom sig i bottenstriden för att undvika negativt kval. 

Lagen har haft en längre vila från matchspel då det har varit landslagsuppehåll. Detta har gjort att lagen har kunnat ladda upp batterierna inför avslutningen av SHL. Linköping har haft 10 dagars vila från matchspel till den här matchen. Frölunda har haft något mindre med sina 7 dagar. Detta då laget även har hunnit med att spela CHL-final. En match som Frölunda förövrigt vann och försvarade sin titel i CHL.

Stärkta efter den segern och med flera dagars vila i benen så kommer Frölunda gå ut med fullt ös tror jag. Nu möter man ett Linköping som sett otroligt bleka ut på bortais den här säsongen.

Linköping har bara plockat 13 poäng under den här säsongen på bortaplan vilket är sämst i serien tillsammans med Oskarshamn. Nu ska man möta ett av seriens bästa lag och framförallt på hemmaplan i Scandinavium är Frölunda riktigt starka och jag tror att de kommer vara numret förstora för Linköping.

Oddset på en Frölunda seger är inte allt för högt då de är stora favoriter men att få 1.71 på en hemmaseger tycker jag är ett bra odds och sett till spelarmaterial så ska Frölunda vinna den här matchen. Så jag kommer spela på en hemmaseger till Frölunda i den här matchen.

Speltips: Frölunda vinner matchen

Jag väljer att spela på att Frölunda vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Frölunda har fem raka segrar mot Linköping på hemmaplan

  • Linköping är ett av seriens svagaste borta lag med endast 2 segrar under säsongen

  • Frölunda är ett riktigt stabilt lag och framförallt hemma i Scandinavium är Frölunda svårslagna

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här