MATCH: Timrå – Tingsryd

 SPELTIPS: Över 4.5 mål

 SPELSTOPP: 19:00 1/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds

1.65
SPELA HÄR!

Det är två lag med svaga resultat de senaste matcherna som ska mötas. Timrå behöver hoppa på segertåget igen för att inte halka efter topp två placeringarna för mycket. 

Hemmalaget som öppnade säsongen på ett övertygat sett har de senaste omgångarna börjat vackla lite. Puckarna har inte studsat Timrås väg och man har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

Bortalaget har haft det tufft hemma i Tingsryd men bortais så har man imponerat mer och har tagit viktiga segrar. Man gör även mycket mål på bortaplan och målsnittet är betydligt högre borta än på hemmaplan.

Timrå är stora favoriter inför matchen och kommer att gå för det så man inte halkar efter de andra topplagen, men jag tror Tingsryd kommer kunna stå upp bra och man har visat tidigare under säsongen att man är stabila på bortaplan. Jag tycker på förhand att oddset på Timrå är alldeles för lågt och ligger i dagsläget på 1.61 och Tingsryd på 4.70. Så stor skillnad är det inte mellan lagen i mitt tycke, även om Timrå har en förkrossande inbördes statistik lagen mellan med 9 segrar på de 10 senaste matcherna avstår jag spelet på Timrå.

Men att båda lagen är målglada och är inblandade i en hel del matcher som blir målrika lockar mig mer. Timrå gör mycket mål på hemmais och Tingsryd har snittat 4 mål per match de senaste fem bortamötena. Så jag väljer att gå på överspel i matchen istället. Mitt spel blir över 4.5 mål i matchen.

Speltips: Över 4.5 mål på fulltid

Jag väljer att spela på över 4.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Spelet har suttit i fyra av Timrås fem senaste hemmamatcher

  • Tingsryd har åtta bortamatcher under säsongen alla matcher har innehållit 4 mål eller mer

  • Timrå gör i snitt 3.5 mål per match på hemmais.

Spela över 4.5 mål hos William Hill!

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här