Helgen är här och det betyder massor med hockey. Nedan har vi listat fyra matcher som är lite extra intressanta under den här helgen

Leksand – Djurgården

Ett hemmalag som kommer till mötet med en usel form. Sex raka förluster. Bortalaget spelade en förlust match i CHL under tisdags och förlorade mot Skellefteå på torsdagen, så man vill snabbt studsa tillbaka till vinnarspåret innan man halkar efter för mycket. Det är ett Leksand som går in till den här matchen med ett målrikt facit senaste tre matcherna. 8 mål i snitt har det blivit och försvarsspelet har sett ostabilt ut, men framåt har det sett bättre ut och målskyttet finns där. Två lag som är i behov av poäng, ett lite slitet Djurgården och ett Leksand med målgarant åt båda hållen. Det är upplagt för mycket ytor och många chanser. Så mitt speltips blir att det blir ännu en målrik match för Leksand. Jag spelar över 5.5 mål.
Matchen spelas Lördag, 19/10, 15.15

Vårt tips: är: Över 5.5 mål till oddset 1.83. Oddset hittade vi på Mr Green

SPELA HÄR!

SKA St Petersburg – Spartak Moskva

Gigant möte mellan huvudstaden och Sankt Petersburg. Det är två lag som går in till den här matchen med förluster i bagaget. St Petersburg förlorade något oväntat i senaste matchen Neftekhimik som vanligtvis ska vara ett mycket sämre lag. Bortalaget har blandat och gett under årets säsong.

Men mot Sankt Petersburg så är man underdogs. Hemmalaget är klara favoriter och ska så även vara då man har bättre spelare och ett bättre spel. Det är dock två lag som har haft det tyngre med målproduktionen på sista tiden och man släpper inte heller till mycket bakåt. En het match med mycket känslor väntar men jag tror publiken kommer få vända hem efter en målsnål tillställning.
Matchen spelas Söndag, 20/10, 16.00

Vårt tips är: Under 4.5 mål i matchen till oddset 2.22. Oddset hittade vi på No Account Bet

SPELA HÄR!

Färjestad – Luleå

Hemmalaget har verkligen hittat spelet. Man besegrade senast serieledarna Rögle med 5-3. Man har framförallt hittat målformen och fullkomligt sprutat in mål i SHL de senaste omgångarna. Luleå glimtar till med bra prestationer mellan varven men spelet ser ojämnt ut och laget har inte kommit upp i den kapacitet som finns i truppen.

Här tror jag hemmalagets form väger tungt och att man går ut och vinner matchen.
Matchen spelas Lördag, 19/10, 15.15

Vårt tips är: Att Färjestad vinner (inklusive förlängning och straffar) till oddset 1.66. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

Nashville – Florida

Nashville tar emot Florida på Bridgestone Arena natten till söndag kl. 02:00 svensk tid. 25 timmar tidigare spelar Florida Panthers hemma mot Colorado i något som kommer bli en tuff match. Med det sagt kan vi lita på att Floridas spelare inte är helt utvilade inför matchen mot Nashville vilket talar för en hemmaseger.

Nashville har vunnit mot Florida i fem av de sex senaste matcherna och även om säsongen inte börjat felfritt så har man vunnit fyra av sina sju inledande matcher i NHL.

I Nashville riskerar Filip Forsberg att missa matchen vilket givetvis är ett avbräck, men mot Florida ska man ändå lyckas vinna matchen på ordinarie tid. Nashville är alltid starka hemma och faktum är att man vunnit samtliga hemmamatcher än så länge och mot ett slitet Florida lär trenden fortsätta.

Vi är inne på att Nashville vinner med två mål, men väljer att säkra hemmasegern på ordinarie tid till oddset 2.04.
Matchen spelas natten till Söndag, 20/10, 02.00

Vårt tips är: Att Nashville vinner matchen under ordinarie tid till oddset 2.04. Oddset hittade vi på 888sport

SPELA HÄR!

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här