Helgen är här och det betyder massor med spännande ishockey att följa. Nedan är fyra extra intressanta matcher i våra ögon. 

Färjestad – Djurgården

Två giganter inom SHL ska göra upp i Löfbergs Arena. Båda lagen kommer till matchen med förluster i bagaget och tabellmässigt skiljer det endast två poäng mellan lagen.

Detta kommer bli en högintressant match som även brukar bli målrikt historiskt sätt. Senast lagen mötes i Oktober slutade den 6-5 till Färjestad. Riktigt så många mål tror jag inte det blir i den här matchen.

Djurgården har haft det lite svårt med målskyttet de senaste matcherna vilket har lätt till att laget har två raka förluster. Det gäller för spelare som Berglund och Holtz att kliva fram igen och bidra med poängen som vi är vana vid att se.

Färjestad är favoriter till segern, laget är starka hemma i Karlstad och förlorar sällan på hemmaplan. Frågan är dock om de mentalt har ställt om efter en riktig genomkörare senast mot Örebro.

Jag väljer att istället vända blicken mot mål i matchen och hittar oddset 1.97 på att det blir över 5.5 mål vilket jag väljer att spela. Tittar man på övriga odds som finns att tillgå så lockar oddset ”Färjestad vinner och håller nollan” till 9 gånger pengarna. Det är ett långskott men inget omöjligt sådant.

Matchen spelas Lördag 2/11 klockan 15.15

SÄKRA ODDSET hos 888sport – 1.97
Högoddsaren hos 888sport – 9.00

Skellefteå – Örebro

Ett bortalag som imponerar i SHL, med åtta segrar på sina tio senaste matcher. Detta gör att Örebro delar förstaplatsen med Rögle och Frölunda på 31 poäng. Örebro har visat alla att de är ett lag att räkna med i år. Bortalaget spelar väldigt rolig och bestämt ishockey där alla spelare i laget vet precis vad som ska göras.

Hemmalaget är inne i en lite sämre form, förvisso blev det en imponerade seger senast mot Djurgården, men innan dess hade Skellefteå tre raka förluster på kontot.

En jämn match på pappret där jag tror vi kommer få se ett bortalag som fortsätter rida på den härliga energi man visade i senaste matchen där man körde över Färjestad på ett imponerade sätt.

Ett spel jag har hittat som jag tycker är högintressant är att båda lagen gör mål i Period 3 till oddset 2.45. Spelet har suttit de tre senaste matcherna lagen har möts. Örebro har även gjort minst ett mål i tredje perioden i sina fem senaste matcher. Skellefteå å sin sida har gjort mål i tredje perioden i fyra av sina fem senaste hemma matcher.

Ett bortalag i storform och ett hemmalag som skiftar ganska rejält mellan matcherna, ett högre odds som också är intressant är Örebro -2 till oddset 7.00. Så vinner Örebro med minst 3 puckar sitter spelet, vid vinst med 2 mål så är det pengarna tillbaka.

Matchen spelas Lördag 2/11 klockan 18.00

Säkra oddset hos Mr Green – 2.45
HÖGODDSAREN HOS Mr Green – 7.0

SKA St Petersburg – Dinamo Riga

Lettlands bidrag till KHL, Dinamo Riga ska ta sig till Sankt Petersburg för att möta topplaget SKA St Petersburg. Här är det klasskillnad mellan lagen. Även om Dinamo Riga som ligger sist i den västra divisionen har ryckt upp sig något på slutet så ska St Petersburg gå vinnande hur den här matchen.

De som talar för att Riga ska ha någon som helst möjlighet i matchen är att St Petersburg 24 timmar innan spelar match mot Lokomotiv Yaroslavl och Dinamo därmed får en dags extra vila i benen.

Dinamo har haft otroligt svårt att hålla nere siffrorna bakåt, framåt har man ändå presterat helt okej vilket öppnar upp för en match med en hel del mål. Så mitt spel till den här matchen är att det blir över 4.5 mål till oddset 1.62. För ännu högre odds och ett spel som inte alls är omöjligt är att det blir över 7.5 mål i matchen till oddset 6.60. Två av de tre senaste matcherna mellan lagen har just slutat med över 7.5 mål.

Matchen spelas Söndag 3/11 klockan 15.00

Säkra oddset hos No Account Bet – 1.62
HÖGODDSAREN HOS NO ACCOUNT BET – 6.60

Washington – Buffalo

Två målglada lag som ställs mot varandra. Hemmalaget har Nicklas Bäckström och Ovechkin i storform spelarna stod för totalt 7 poäng i senast matchen för Washington.

Det är även två lag som börjat serien på ett strålande sätt, hemmalaget toppar västra konferensen med 21 poäng, Buffalo är inte mycket sämre med en tredje plats och 20 inspelade poäng.

Det kommer bli en jämn match mellan, men där jag har fått upp ögonen på ett spel i matchen som lockar extra mycket. Över 6.5 mål i matchen till 2.18. Båda lagen öser in mål och har ett snitt på 3.85 respektive 3.3. Men inte nog med att man producerar framåt bakåt trillar det även in en hel del puckar och Washington släpper i snitt in 3.2 mål och Buffalo 2.5 mål. Så det är med andra ord upplagt för ett riktigt målkalas mellan lagen.

Matchen spelas lördag 2/11 klockan 00.00

SÄKRA ODDSET HOS YOBETIT – 2.18

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här