Helgen bjuder på flera intressanta matcher i SHL och Hockeyallsvenskan. Så bara luta sig tillbaka och njuta av underhållande ishockey!

Modo – Karlskoga

Helgens ishockey inleds på ett sprakade sätt redan under fredagskvällen när Trean mot fyran i hockeyallsvenskan ska göra upp. Men det är också de målrikaste lagen i hockeyallsvenskan. Karlskoga leder målligan med 51 mål vilket ger ett snitt på  4.25 gjorda mål per match. Man följs av Modo på 44 mål med ett snitt på 3.6 mål per match.

Statistiken tar sitt tydliga språk det kan smälla till rejält när något av dessa lagen är på isen. Hur det blir när lagen möter varandra återstå att se. Men jag tror med tanke på den offensiva skicklighet som finns i båda lagen att målen kommer trilla in åt båda hållen.

Därför väljer jag att spela ett överspel och tror att lagen fortsätter sina fina målformer.

Matchen spelas Fredag, 25/10, 19.00

Vårt tips är: Att det blir över 5.5 mål (inklusive förlängning och straffar) till oddset 1.74. Oddset hittade vi på Mr Green

SPELA HÄR!

Frölunda – Skellefteå

Tabellettan Frölunda tar emot ett Skellefteå som lite tappat formen. Hemmalaget kör bara på och vinner match efter match. 7 raka segrar är det nu för de Goa Gubbarna från Göteborg.

Bortalaget kommer från en tung smäll senast där man förlorade derbyt mot Luleå med 3-2. Laget har dock fått två dagar mer vila än hemmalaget vilket är något som kan påverka utgången av matchen.

Frölunda är favoriter att vinna matchen men de oddset som intresserar mig mer är överspelet på mål. Båda lagen har visat att man kan producera mycket mål framåt och matcherna lagen mellan brukar vara målrika historier. Frölundas senaste fem matcher har innehållit, 5,11,9,5,5 mål och Skellefteå är inte mycket sämre med 5,9,4,3,5. Så det är två lag som brukar vara inblandade i matcher med mycket mål. Så mitt spel till den här matchen blir över 4.5 mål i matchen till oddset 1.74

Matchen spelas Lördag, 26/10, 15.15

Vårt tips är: Det blir Över 4.5 mål i matchen till oddset 1.74. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

Växjö – Linköping

Bottenmöte i SHL, Växjö och Linköping delar inför matchen på sista platsen men där Linköping har sämre målskillnad och därmed ligger sist. Ett ångestmöte är det som väntar. Inget av lagen har fått igång något spel överhuvudtaget och ser man till spelarmaterialet i framförallt Växjö är det ett lag som har underpresterat grovt i inledning av säsongen.

Formen hos båda lagen är inte helt oväntat med tanke på placeringen inte alls bra. Men jag tycker ändå det är skillnad mellan lagen. Växjö har en helt annan spets i sitt lag än vad Linköping har och man ska inte ligga där man ligger i tabellen med de spelarna man har.

Får hemmalaget bara till alla delarna så är man betydligt bättre än bortalaget och ska vinna den här matchen.

Växjö är även stora favoriter hos spelbolagen och jag väljer att gå samma linje och lägga mitt spel på en hemmavinst till oddset 1.72

Matchen spelas 18.00, Lördag, 25/10.

Vårt tips: är: Växjö vinner matchen under ordinarie tid till oddset 1.72. Oddset hittade jag på 888sport. 

SPELA HÄR!

Brynäs – Leksand

Ångestmöte nummer två under helgen i SHL. Klassikermötet mellan två klubbar som parkerar i botten av tabellen. Bortalagets har åtta raka förluster och senaste vinsten var just mot Brynäs.

Brynäs har inte så mycket trevligare statistik i början av SHL. Laget tog dock en imponerade seger senast mot Rögle där man visade att det finns något att bygga vidare på.

Även om mötet för en månad sedan slutade med storförlust för hemmalaget så anser jag att det är skillnad mellan lagen. Brynäs har en bättre trupp och ska vinna över Leksand. Bortalagets form är bedrövlig och det finns inga tecken som visar på att den ska vända. Spelet ser krampaktigt ut och det finns inga riktiga ledare på isen.

Lördagens möte kan bli en grinig historia mellan två lag som behöver hitta tillbaka till sitt spel men där jag tror hemmalaget kommer gå vinnande ur striden.

Matchen spelas Lördag, 26/10, 15.15

Vårt tips är: Att Brynäs vinner matchen till oddset 1.77. Oddset hittade vi på No Account Bet

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här