Foto: Bildbyrån

Adam Brodecki lämnade Linköping efter förra säsongen och har trots att försäsongen i SHL redan startat ännu inte skrivit på för något nytt lag. Men nu avslöjar Sportbladet, genom Brodeckis agent, att stjärnan är på väg tillbaka till Brynäs. “Det är korrekt att samtal förs”, säger agent Claes Elefalk. 

Än ska ingenting vara påskrivet. Men efter en sommar där det enbart varit frågetecken kring Adam Brodeckis planer inför kommande säsong börjar det nu hända saker. Brodeckis agent Claes Elefalk medger till Sportbladet att det förs diskussioner med Brynäs och att både parterna är intresserade av en återförening.

Vänder tillbaka till Gävle 
Brodeckis fick sin hockeyutbildning i Stockholm, där moderklubben är IK Waxholm. Han spenderade ungdomstiden i SDE:s organisation innan det inför gymnasiet bar iväg till Gävle och Brynäs. Där spenderade den kvicke forwarden också två SHL-säsonger mellan 2014 och 2016. Efter sejourer i Växjö Lakers och Linköping kan han nu alltså vara på väg tillbaka.

Förra säsongen stod Brodecki för 22 poäng på 46 matcher med Linköping. Han hann även med fyra matcher med Tre Kronor där han svarade för en assist.