Foto: Bildbyrån

Trots en godkänd insats åkte Jonas Johansson på ännu en förlust i nattens match mot Anaheim Ducks. Johansson har nu förlorat samtliga NHL-matcher han medverkat i, trots att han gjort godkända insatser.
– Det känns som att jag sviker laget, sa Johansson efter matchen.

Johansson fick ännu en tuff start när Jakob Silverberg spräckte nollan tidigt in i den första perioden. Anaheim gjorde både 2- och 3-0 innan perioden var färdigspelad och trots att Buffalo spelade upp sig i resterande perioder kunde Ducks hålla undan till en 3-2-vinst.

”Jag måste bli bättre i starten av matcherna”, sa Johansson till nhl.com efter matchen. ”Det känns som att jag sviker laget i inledningen, så jag måste höja mig och börja hjälpa laget att plocka poäng”.

I övrigt hade Buffalos svenskar en bra dag, då både Johan Larsson och Rasmus Dahlin hittade nätet. Larsson inledde målskyttet när han lirkade in pucken på Ryan Miller efter att ha kommit fri med målvakten. Dahlin bombade in 3-2 från blålinjen i powerplay, men närmre än så kom inte Buffalo.

”Vi krigade inte lika mycket som i New York häromdagen”, sa tränare Ralph Kreuger efter matchen. ”Trafiken framför mål som vi hade i tredje perioden är något vi måste ta med oss. Det är vår match, som vi spelade i första perioden är inte som vi vill spela, inget snack om saken”.

Buffalo tar emot bottenlagen Detroit Red Wings i en måste-match natten till Onsdag.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här