Foto: Bildbyrån

En av de största transfer-nyheterna är Robin Lehners trejd till Vegas Golden Knights. Lehner är främst tilltänkt reservmålvakt bakom stjärnan Marc-Andre Fleury, men ikväll gör svensken debut mot Buffalo Sabres. 

När Robin Lehner värvades till Vegas var det som andremålvakt, men Golden Knights tränare, Peter DeBoer, väljer att ge Lehner chansen direkt. Inatt gör svensken debut för Golden Knights, när laget tar emot Buffalo Sabres på hemmaplan.

Vegas har gjort sig kända som en av ligans bästa städer att spela i, med ett fullsatt T-Mobile Arena i princip varenda match. Lehner hävdar dock att han inte är nervös inför debuten.

”Jag har spelat i den här ligan länge nu”, sa Lehner till nhl.com. ”Jag kommer att se det som vilken match som helst. Det har varit en del turbulens de senaste veckorna, så jag ska bara försöka landa och fokusera, se puckarna hela vägen och hjälpa laget att vinna”.

Lehner kommer till ett stekhett lag, då Golden Knights har vunnit de senaste sju matcherna. En vinst inatt skulle innebära att laget tangerar sitt vinst-rekord från 2017, då laget vann åtta raka matcher. Vegas leder sin division, fyra poäng framför Edmonton Oilers.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här