Foto: Bildbyrån

Inatt spelades det flera matcher i NHL. En match som stack ut var matchen mellan Colorado Avalanche och St. Louis Blues. Spännande var den dock inte eftersom Colorado tvåla till Blues med hela 8-0. Flera svenskar var dessutom inblandade i målen.

Colorado Avalanche är en av huvudfavoriterna till att ta hem Stanley cup den här säsongen med spelare som Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen och den svenske lagkaptenen Gabriel Landeskog i spetsen. I nattens 8-0 kross blev alla tre målskyttar. Landeskog stod dessutom inte bara för ett mål utan två mål. I och med nattens mål nådde den svenske kaptenen milstolpen 200 mål i NHL. Nattens vinst för Colorado var säsongens första efter att ha förlorat den första matchen med 4-1.

Under kvällen och natten fortsätter NHL med matcher som New York derbyt där Rangers är pressade efter att ha förlorat premiären i Madison Square Garden med hela 4-0. Edmonton mot Montreal är också en match att se framemot där de båda superstjärnorna Leon Draisaitl och Connor McDavid kom igång ordentligt i deras senaste match mot Vancouver.

Artikeln är skriven av:

Martin Fredriksson

Martin Fredriksson – Sportskribent
martin@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här