Foto: Bildbyrån

Precis som under förra årets TV-pucken så gick Småland som vinnare på flicksidan. På pojksidan så vann Stockholm Nord för tredje året i rad när man besegrade Stockholm Syd i finalen.

Under helgen som varit så har det spelats TV-pucken i Mariestad och Skövde när några av landets största talanger födda 2006 eller senare har samlats. Precis som så många gånger förr så bjöds hockeypubliken i Västergötland på många mål och fina individuella prestationer blandat med starka laginsatser.

Småland vann TV-pucken i fjol på flicksidan och kunde i år följa upp med att vinna även i år. HV71-talangen Jenna Raunio och Växjö Lakers Hilda Svensson blev stora guldregissörer i och med sina 35 respektive 45 poäng på nio spelade matcher i både kvalspel och slutspel, ett makalöst facit. Smålandstjejerna vann finalen mot Dalarna med 4-0 och tog välförtjänt sitt andra raka guld i TV-pucken alltså.

På pojksidan så fortsätter Stockholm Nord att dominera. I finalen så besegrade Stockholm Nord konkurrenten Stockholm Syd med 3-1 efter en jämn tillställning i finalen. Stockholm Nord vann TV-pucken redan förra året och tar sitt tredje raka guld på pojksidan, en imponerande bedrift.

Så slutade TV-pucken

Flickor:

 1. Småland
 2. Dalarna
 3. Stockholm
 4. Ångermanland
 5. Göteborg
 6. Västerbotten
 7. Blekinge
 8. Västergötland

Pojkar:

 1. Stockholm Nord
 2. Stockholm Syd
 3. Västerbotten
 4. Dalarna
 5. Göteborg
 6. Medelpad
 7. Gästrikland
 8. Västergötland