Foto: Bildbyrån

Många Luleåsupportrar har hoppats att Linus Omark skulle återvända hem till Luleå till nästa säsong, framförallt nu när vännen Linus Klasen valt att komma tillbaka till klubben inför nästa säsong. Men nu kan supportrarna sluta drömma då Omark har stängt den dörren för den här gången. 

Att Linus Omark ska återvända till Luleå har varit en följetong under många säsonger och Luleåsupportrarna hoppas inför varje säsong att läget nu ska vara aktuellt för en hemkomst. Inför nästa säsong har ryktena varit än mer ihärdiga i och med att vännen Linus Klasen valt att återvända till Luleå för ett länge avtal.

Men Omark har alltså valt att tacka nej till Luleå den här gången för att fortsätta sin karriär utomlands. Omark har gjort en riktigt stark säsong i sitt KHL-lag Salavat Yulaev Ufa där han för närvarande ligger på en tredje plats i KHL:s poängliga med 32 inspelade poäng. Linus har dock varit tydlig med att det inte kommer att bli en fortsättning i KHL-laget nästa säsong och därmed har ryktena om en återkomst till Luleå blivit ännu starkare.

Vart Omark tar vägen efter säsongen är ännu inte klart men enligt sportbladet så är det de schweiziska topplaget Genève som ska ligga närmast till hands, men en återkomst till Luleå kommer det oavsett inte bli denna gången.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här