Foto: Bildbyrån

Conny Strömberg som redan 1994 gjorde sin första säsong som senior då i Vita Hästen är nu klar för sin 26:e klubb i karriären. Genom åren har den 44-årige Strömberg hunnit med att spela SHL, Hockeyallsvenskan, Hockeyettan och flera utlandsäventyr. Nu väntar spel i Tegs SK för Strömberg. 

Conny Strömberg lämnade nyligen Surahammar som spelar i hockeyettan, där blev det 31 matcher och 27 poäng. Nu har han alltså gjort klart med en ny klubb som även de spelar i hockeyettan Tegs SK.

Bytet från Surahammar som i år har varit ett bottenlag i hockeyettan och ligger sist i den västra fortsättningsserien blir ett sportsligt lyft då Tegs SK den här säsongen överraskat och spelar i nuläget i Allettan norra.  Där ligger laget för tillfället på en åttonde plats som betyder chans till allsvenskt playoff.

– Jag har fått ett match-för-match-kontrakt, alltså typ en tryout. Det är inga pengar bakom det. Jag spelar gratis och så får vi se vad som händer. Siktar på att få ett allsvenskt erbjudande framöver och med ett sånt här kontrakt går det snabbt att lämna, säger Conny Strömberg till vlt.se

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här