Foto: Bildbyrån

En otäck tackling på annandagen har gjort att Leksand-spelaren Tobias Forsberg spenderat fem månader på sjukhus. Han har tidigare meddelat att han är förlamad från bröstet och ner. Nu kommer nya uppgifter – glädjande sådana. Forsberg skriver på sin Instagram att nu får lämna sjukhuset. 

Tobias Forsberg tacklades olyckligt i en match mot Almtuna på annandagen och har sedan dess varit inlagd på sjukhus för att återhämta sig från skadorna han ådrog sig. Nu meddelar han fem månader senare att han är redo att lämna sjukhuset.

”Efter 5 månader som inlagd får jag äntligen åka hem. Jag är glad att jag har tagit mig dit jag är idag. Jag vet att det kommer vara en annan typ av vardag jag kommer tillbaka till vilket innebär nya utmaningar, men jag känner mig redo. BRING IT ON!”‚ skriver Leksand-spelaren på sin Instagram.