MATCH: Frölunda – EHC Biel

 SPELTIPS: Frölunda över 3.5 mål

 SPELSTOPP: 18:00 3/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

 Odds   

2.25
SPELA HÄR!

Champions Hockey league är nu framme i kvartsfinalerna och regerande mästarna tar emot ECH Biel hemma i Scandinavium. En match där jag tror Frölunda kommer köra framåt och sätta dit ett par puckar. 

Frölunda är otroligt starka hemma i Scandinavium och gör ofta mycket mål framåt. I laget 10 senaste hemmamatcher så har det rasslat till mer än 4 gånger framåt i 9 av dessa matcher.

Nu ställs de regerande CHL-mästarna mot schweiziska Biel som ligger två i den schweiziska ligan. På bortaplan har dock inte spelet stämt lika bra och laget släpper ofta in mycket mål på bortaplan. I lagets 10 senaste matcher på bortaplan i ligan och CHL har de släppt in i snitt 2.8 mål och då ska man komma ihåg att detta varit i sämre liga mot lag som inte alls är i Frölundas kvalitet.

Frölundas lagkapten Joel Lundqvist kommer troligtvis också vara tillbaka på isen för sitt Frölunda efter en tidsfrånvaro. Lundqvist har tränat på som vanligt under veckan och om inget oväntat händer så ska ha vara spelklar och det ger Frölunda en extra injektion i truppen.

Frölundas offensiv på hemmaplan mot Biels svagare facit på bortaplan gör att jag kommer välja att spela att Frölunda gör minst 3.5 mål i den här matchen till oddset 2.25 hos No Account bet.

Speltips: Frölunda över 3.5 mål

Jag väljer att spela på Frölunda över 3.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Frölunda är otroligt starka på hemmaplan

  • Frölunda har gjort 4 mål eller mer i 9 raka hemmamatcher

  • Frölunda är favoriter i matchen och ska vara det laget som är drivande

Spela Frölunda över 3.5 mål hos No Account Bet

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här