Foto: Bildbyrån

Kanadensaren Brendan Shinnimin kom till Växjö Lakers inför säsongen 2017/2018. Sedan dess har det blitvit 92 SHL matcher, 67 poäng och ett SM-guld. Nu meddelar Växjö på sin hemsida att Shinnimin stannar i minst två år till. ”Med den generationsväxling som pågår är vi väldigt glada att ha honom med de kommande två säsongerna som en av våra kulturbärare”, säger Växjös sportchef Henrik Evertsson om förlängningen. 

”Jag är extremt taggad över att har skrivit på för två nya år”, säger Shinnimin till Växjös hemsida. Staden och organisationen har verkligen välkomnat mig och fått mig att känna mig som hemma. Jag kan knappt vänta tills säsongen drar igång så jag kan få vara med och hjälpa Växjö Lakers vinna LeMat igen och samtidigt spela inför de bästa fansen.”

Växjös sportchef Henrik Evertsson är mycket nöjd över avtalet och ser ”Shinni” som en del av stommen i Växjös trupp inför nästa år. Till klubbens hemsida beskriver han Shinnimin som en väldigt viktig spelare som växt under tiden i Växjö, och som oftast bidrar med med produktion när det behövs som mest.

”Med den generationsväxling som pågår är vi väldigt glada att ha honom med de kommande två säsongerna som en av våra kulturbärare”, säger Evertsson.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
alexander@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här