Foto: Bildbyrån

Nu är det dags att återigen spela TV-pucken för pojkar och flickor. Denna gång spelas slutspelet i Västergötland och närmare bestämt Mariestad och Skövde. Nedan går vi igenom förutsättningar för TV-pucken.

TV-pucken är ett av de största eventen inom svensk ungdomsidrott, som varje år spelas för pojkar och flickor som är 15 år eller yngre. I år går turneringen av stapeln i Mariestad och Skövde, där åtta kvartsfinaler ska spelas.

De fyra kvartsfinalerna på pojksidan spelas redan idag (torsdag). Klockan 11 spelar Västerbotten mot Gästrikland och sedan följer möte mellan Göteborg och Stockholm Syd, Dalarna och Medelpad och slutligen Stockholm Nord mot Västergötland.

Under fredagen spelas sedan kvartsfinalerna på flicksidan där Västerbotten och Dalarna tekar igång dagen vid 11:00. Sedan spelar Småland och Blekinge mot varandra innan storstadsderbyt mellan Stockholm och Göteborg tar vid innan Västergötland och Ångermanland slutar kvartsfinaldagen.

Under helgen följer sedan placeringsmatcher, semifinaler, bronsmatcher och finaler. Se hela spelschemat för TV-pucken 2021.

Var sänds TV-pucken?

Alla slutspelsmatcher i TV-pucken sänds på SVT Play eller SVT:s kanaler på TV. Dock så kommer placeringsmatcherna som spelas att sändas SweHockeyTV. Detta gäller alltså placeringsmatcher för de lag som åker ut redan i kvartsfinalerna.