Foto: Bildbyrån

Det var för en månad sedan i matchen mellan Leksand och Almtuna som forwarden Tobias Forsberg oturligt ramlade in i sargen med huvudet först. Han var då vid medvetande men flögs senare till Akademiska Sjukhuset i Uppsala för specialistvård. Någon dag senare meddelande Leksand på sin hemsida att Forsberg genomgått en nackoperation. Operationen gick bra, och Leksand-forwarden har sedan dess spenderat tid med familjen för att vila, rehabilitera och återhämta sig. Därför har inga ytterligare kommentarer lämnats av varken Forsberg själv eller hans agent Michael Reander.

Nu har till slut Leksand gått ut med ett pressmeddelande på sin hemsida med en uppdatering gällande Forsbergs tillstånd. Genom Michael Reander meddelar man att Forsberg är kvar på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Eftersom läkningen är en lång process kan man inte kan svara på frågor kring bestående men. Forsberg säger själv att han är rörd över den support han fått från hockeysverige.

– Jag har först nu på slutet tagit del av några av alla era hälsningar. Jag känner mig verkligen rörd och det ger mig stöd i denna väldigt svåra tid. Ett stort tack till alla leksingar, resten av hockeysverige och alla andra för er värme och omtanke! Tack!

Reander hälsar också att fler uppdateringar kommer när mer information finns.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
alexander@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här