Viktor Arvidsson kommer inte längre att tillhöra Nashville Predators. Svensken har trejdats bort av klubben. Ny klubbadress blir Los Angeles Kings för Arvidsson.

En av Nashville Predators bästa forwards de senaste säsongerna har varit svensken Viktor Arvidsson. Tillsammans med bland annat Filip Forsberg har han stått för mycket i offensiv väg för Nashville, samtidigt som att han har blivit lite av en publikfavorit.

I dagarna kom rykten om att Arvidsson var en av flera spelare som Nashville såg som potentiella byten för att locka till sig draftval till sommarens NHL-draft. Och nu står det klart. Viktor Arvidsson lämnar Nashville och tillhör nu Los Angeles Kings.

Nashville Predators får i utbyte ett andraval i sommarens draft samt ett andraval i draften 2022. Viktor Arvidsson har spenderat sju säsonger i Nashville och spelat 385 matcher. Han var en del av det lag som överraskade hockeyvärlden 2017, när man spelade en frejdig hockey och tog sig till finalen i Stanley Cup, där till slut Pittsburgh Penguins blev för svåra.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här